Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася, скільки заробляє, та чому досі не відкрила власний ресторан у Києві

Знаменитості
1 365
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Мартиновська
Фото: instagram.com/olga_martynovska

Відома шеф-кухарка розповіла, чому була змушена закрити власний заклад у Парижі, де навчалася у найпопулярнійшій кулінарній школі Le Cordon Bleu

Популярна шеф-кухарка та суддя проєкту “МастерШеф” Ольга Мартиновська, якій приписують роман з Володимиром Ярославським , відверто розповіла про своє фінансове становище. Через що їй довелося закрити ресторан у Франції на які прибутки у знаменитості є зараз — усі деталі на Хочу!

Виявилося, що ще до пандемії Ольга Мартиновська відкрила власний ресторан у Парижі разом з друзями. Проте через пандемію їх співпраця зійшла нанівець, а заклад довелося на якийсь час закрити. За словами шеф-кухарки, зараз вже ресторан знову відкрив двері для клієнтів, проте команду та концепцію довелося змінити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Ольга повернулася в Україну та почала будувати карʼєру тут, в тому числі й на телебаченні. За словами судді “МастерШефу”, зараз в неї немає власного закладу в Києві, проте думки про це вона не полишає досі, навіть попри війну в країні. Про все це Ольга Мартиновська розповіла в інтервʼю шоумену Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту “Слава+”.

Постійно це бажання. Є сенс, резон відкривати ресторан у Києві навіть зараз. Так, це ризик, страшно. Завжди настають якісь кризи. Ризик є завжди. Сенс є. Людей у Києві менше не стало. Просто змінилася публіка. Приїхав Харків, Одеса, Дніпро. Гроші в інвесторів є. У середньому, один мільйон доларів на ресторан. За 100 можна відкрити хіба що кіоск. Як би ти не старався. Гідний ресторан у середньому коштує ось стільки,
— каже Ольга Мартиновська.

І хоча досі кулінарка не відкрила власний заклад у Києві, вона непогано заробляє у сфері кулінарії. Проте, за її словами, найбільший прибуток їй приносить саме робота на телебаченні, адже відоме кулінарне шоу подарувало їй велику популярність та співпрацю через рекламні проєкти. Тому на місяць в середньому вона заробляє понад 100 тисяч гривень.

У 2021 курси були моїм основним джерелом заробітку. Зараз основне джерело прибутку, це робота на телебаченні. Два сезони МастерШеф на рік ми робимо. Зарплатня у ведучих не величезна. Це додаткова складова, а також народна популярність, яка дозволяє мати рекламні інтеграції. Якщо розбити на рік, то буде десь 120−150 тисяч гривень на місяць. Це ще мої приватні вечері для заможних людей. Це може бути платня як мої 20 днів роботи на “МастерШеф”,
— зазначила суддя шоу “МастерШеф”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ольга Мартиновська зізналася, що її брат воює проти України на боці країни-агресора. Шеф-кухарка розповіла, що він особисто випускає ракети на свою родину і їх спільну бабусю, яка живе в Україні.