"Можу її нормально поцілувати": Ярославський прокоментував чутки про роман із Мартиновською

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний ресторатор Володимир Ярославський, який розкритикував проєкт "Холостяк" , відверто відповів, у яких стосунках перебуває з Ольгою Мартиновською. Уже не перший рік ширяться чутки, ніби між суддями проєкту "МастерШеф" роман, а чи так це насправді - розповідаємо нижче!

В інтерв'ю Раміні Есхакзай ресторатор зізнався, що вони з Ольгою дуже близькі друзі. Володимир Ярославський не став приховувати, що його приваблює колега і він навіть всерйоз замислювався про те, щоб перевести їхні стосунки в романтичні. Однак маючи негативний досвід службового роману, він передумав заводити стосунки з колегою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, сама Ольга Мартиновська нещодавно зізнавалася, що закохалася вперше за кілька років . Її обранцем став не колега по "МастерШефу", хоча чоловік, як відомо, теж працює в ресторанному бізнесі. А ось сам Володимир Ярославський каже, що вони з Ольгою всього лише дружать.

Ми чесно дуже класні друзі. І я щасливий, що ми не переступили ту межу, щоб не залізти в ліжко разом. Ми дуже близькі. Ми, коли їздили на вечері за кордоном, ми спали в одному ліжку. Ми можемо прокинутися в одному ліжку. Я можу її нормально поцілувати й обійняти. Але без будь-якого підтексту,

- зізнався Володимир Ярославський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що брат-окупант Ольги Мартиновської воює проти України . Зірка "МастерШефа" зізналася, що її батько неодноразово намагався достукатися до родичів, проте вони залишаються непохитними.