Найвідоміший житель Салтівки кіт Степан знову став біженцем: ось куди на цей раз переїхав пухнастик

Знаменитості
1 131
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кіт Степан
Фото: instagram.com/loveyoustepan

Рідне місто зірки соцмереж постійно страждає від ворожих обстрілів, тому залишатися там вкрай небезпечно

16-річний кіт Степан нарешті знайшов собі нове житло. Найвідоміший український котик розсекретив, куди на цей раз переїхав із Харкова — міста, яке постійно зазнає ворожих обстрілів. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відомий український пухнастик, який підкорив увесь світ своїм Insta-блогом, до початку широкомасштабної війни жив у Північній Салтівці. Однак від 24 лютого 2022 року саме цей район у Харкові найбільше страждав від ворожих обстрілів, тому хазяйка Степана прийняла рішення на якийсь час покинути рідний дім та переїхати до Франції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже у березні 2023 року кіт Степан нарешті опинився вдома . Як розповідала Анна — господарка пухнастика, — він був дуже щасливий опинитися вдома. І все ж з часом через постійні обстріли та стресові умови сильно вплинули на Степана. А на фоні цього серйозно почав страждати і його блог, адже знімків стало зʼявлятися все менше, а підписники котика й зовсім припускали, що його могли викрасти.

На щастя, днями кіт Степан вийшов на звʼязок з прихильниками та повідомив, що враховуючи умови його життя у Харкові, разом із хазяйкою та своєю “дружиною” він знову переїжджає у Європу. А вже діставшись до місця призначення пухнастик повідомив, що тепер буде жити у Німеччині.

Дорогі друзі! Ми знайшли наш новий дім в Німеччині. Я почуваюсь добре. Дякую вам за ваші думки,
— йдеться в дописі.

До слова, у День вишиванки Степан показав своє модне та патріотичне вбрання. Харківський кіт-блогер опублікував фото у своєму Інстаграмі та показав, як відзначає українське свято .