Зірка команди "Одеські джентльмени" Святослав Пелішенко несподівано помер: перші деталі

Знаменитості
1 179
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Святослав Пелішенко
Фото: facebook.com/fabrikants

Відомий український комік та вчений-фізик пішов у засвіти на 72 році життя

Відомий український шоумен, сценарист та вчений-фізик з Одеси Святослав Пелішенко пішов з життя. Багато років чоловік був капітаном команди КВК "Одеські джентльмени”, тому ця новина приголомшила чималу кількість користувачів у соцмережах. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

71-річний Святослав Пелішенко відомий тим, що грав у КВК та був капітаном відомої команди "Одеські джентльмени". Окрім того, шоумен знявся у декількох фільмах та зробив чималий внесок у розвиток розважальних шоу. Окрім цього чоловік також реалізувався у просвітницькій сфері, адже був кандидатом фізико-математичних наук та працював доцентом кафедри теоретичної фізики в Одеському державному університеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новину про смерть Святослава Пелішенко повідомила його близька подруга Світлана Фабрикант. Деталі поки публічно не розкривають публіці, але відомо, що чоловіка не стало 31 березня 2024 року.

Як багато горя… Від нас пішов капітан… Святослав Пелішенко… Слава… Велика дитина… Безмежно талановита, нескінченно мудра, безкомпромісно справедлива і чесна, страшенно скромна і всіма нами, усією командою, дуже кохана. Тому що - рідна! Він дуже любив свою Одесу, присвятив їй книги, вірші та навіть пісні,
— повідомила Світлана Фабрикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на передовій загинув талановитий музикант Михайло Бікетов. 24-річний військовий зустрів смерть, коли виконував бойове завдання.