Тато Кузьми Скрябіна вперше висловився про смерть коханої дружини та пригадав зворушливу історію створення пісні "Мам" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 003
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кузьма Скрябін

Відомо, що Ольга Кузьменко останні місяці свого життя була прикута до ліжка, а от що саме з нею відбувалося – стало відомо тільки зараз

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв побував в гостях у батька Кузьми Скрябіна. Віктор Кузьменко живе один, оскільки у вересні 2023 року чоловік став удівцем. Мама покійного музиканта пішла з життя у віці 76 років. Вперше після втрати дружини батько Кузьми наважився на відверту розмову. В ексклюзивному інтервʼю для “Сніданку з 1+1” Віктор Кузьменко назвав причину смерті дружини та розповів, як Кузьма написав вже легендарну пісню “Мам”.

Мама Кузьми Скрябіна була найбільшою шанувальницею творчості єдиного сина, та пережила його на вісім років. У вересні 2023 року вона раптово померла, і сім'я артиста не висловлювалася в пресі на цю тему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В розмові з Єгором Гордєєвим батько Кузьми вперше розповів про хворобу покійної дружини. Виявилося, що останні 7 місяців свого життя Ольга Михайлівна лежала у лікарні та боролася з важким недугом.

Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони безсильні та нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало,
— розповів Віктор Кузьменко.

Також, під час розмови з Єгором Гордєєвим, батько співака згадав, як його син написав пісню "Мама". Кузьма показав батькам трек, коли він вже був готовий. Співак написав його в дорозі, коли їхав до батьківської хати. 

Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди обирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось, якось, його занесло старою дорогою у ліс. Була вже ніч, лісовози, ще сталась пожежа: торфи горіли, дим. Він сказав: “Я так злякався, що я можу маму не побачити”.  І от у нього протягом того якогось короткого часу той текст визрів,
— пригадав Віктор Кузьменко. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше донька Кузьми Скрябіна показала, як артист виглядав, коли вперше став батьком. Барбара поділилася рідкісним архівним кадром з татом , який пішов з життя взимку 2015 року.