Закрили очі в 24: на передовій загинув талановитий музикант Михайло Бікетов

Новини шоубізнесу
1 184
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Михайло Бікетов
Фото: скриншот Instagram

Військовий зустрів смерть, коли виконував бойове завдання

Вони не бояться смерті... Звиклі до обстрілів та до того, що завтра може не настати. Тих, хто зараз на війні, саме за це можна вважати Героями. За відвагу, сміливість, цілковите віддавання себе Батьківщині. На минулому тижні з життя пішов український музикант та військовий Михайло Бікетов.

Воїн загинув 18 березня, виконуючи бойове завдання. До речі, за кілька днів до своєї смерті Бікетов відсвяткував своє 24-річчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомила дніпровська творча спільнота Module . Відомо, що військовий з позивним “Рудий” вступив в добровільно до лав ЗСУ. На самому початку війни він став аеророзвідником у складі Module Squad.

До широкомасштабного вторгнення росіян, Бікетов займався волонтерством та творчістю. Він писав електронну музику та вірші. До речі, відомо, що мама захисника - Ганна Бікетова теж боронить Україну на фронті. Наразі відомо, що команда померлого героя планує випустити альбом, про який він мріяв.

Зараз ми з командою лейблу Dnipropop збираємо його музичну творчість, щоб випустити альбом. Бо світ повинен почути його музику. Міша мріяв про це. Це велика втрата для нашої спільноти,
— говориться у повідомленні.
Михайло Бікетов
Фото: Скриншот Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер український блогер - мільйонник Юрій Ворожко. Він здобув популярність, роблячи добрі справи літнім людям та безхатькам.