MONATIK відзначає день народження: 15 цікавих фактів про талановитого співака та танцюриста

Знаменитості
512
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дмитро Монатик, фото
Фото: Instagram monatik_official

Дмитро Монатик святкує своє 38-річчя, тож дізнаймось більше про цього артиста

Сьогодні, 1 квітня, свій день народження відзначає Монатик — один з найвідоміших та найталановитіших артистів української сцени. В нашому матеріалі ви можете знайти цікаві факти про Дмитра. Читайте!

15 цікавих фактів з біографії Діми Монатика

Монатік, фото
Фото: Instagram monatik_official

Дмитро Монатик народився 1 квітня 1986 року в Луцьку. Вік — 38 років. Знак Зодіаку — Овен. І, так, Монатик — це справжнє прізвище артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи не кожного прихильника, точно цікавило питання щодо того, який зріст Діми Монатика. Відповідаємо — 1,64 см. А вага — 75 кг.

Дмитро Монатик, фото
Фото: Instagram monatik_official

Майбутній артист зростав у звичайній сім'ї. Тато працював на заводі, де збирав мотори для літаків, а мама була секретаркою. Згодом вони відкрили свій власний бізнес.

Любов до творчості у Діми була з ранніх років. У підлітковому віці він танцював брейк-данс у відомій луцькій танцювальній команді DBS Crew.

За освітою Монатик юрист. Він закінчив МАУП. Він навіть встиг трохи попрацювати за освітою — у виконавчій службі Волинської області у відділі аліментів.

Доленосним моментом у житті Монатика стала Фабрика зірок у 2008 році. Тоді він, хоч і не потрапив в саме шоу, та отримав запрошення в балет гурту Real O, продюсером якого була Могилевська. Так Дмитро переїхав до столиці.

У цьому ж 2008 році Монатик створив свій перший колектив Monatique. Вони навіть дали два концерти в Луцьку. 

До 2012 року Монатіка радше знали як талановитого танцюриста, ніж співака. Він танцював в кліпах Потапа та Насті Каменських, Інфініті, INKA.

У серпні 2012 року Діма дебютував у ролі композитора. Це був трек “40 градусов” для Лободи. Цього ж року Монатик випустив кілька треків, зібрав невелику команду танцівників та почав давати концерти.

Діма Монатік, фото
Фото: Instagram monatik_official

9 травня 2017 року виступив на відкритті першого півфіналу Євробачення-2017 з піснею “Кружит”. У цьому ж році Діма зайняв місце одного з суддів на шоу “Танці з зірками” та презентував одне з найкращих концертних шоу в країні — Vitamin D.

Потрапляв Діма у скандали. У лютому 2017 року він планував дати концерт в Москві та через критику скасував виступ. У січні 2018 року Монатик знявся в рекламі російського оператора “Мегафон”. А коли почалась повномасштабна війна Діма з дружиною певний час мешкав закордоном, чим накликав на себе багато хейту зі сторони українців та колег. Де зараз живе Монатик? Нині артист з дружиною та синами проживає в Україні.

Діма Монатик — аерофоб. Він дуже боїться перельотів.

Монатік має доволі цікаве хобі. Він колекціонує іграшки. 

Особисте життя Дмитро Монатик не приховує, але й не афішує. Артист одружений з Іриною. Свою кохану він зустрів у Луцьку. У зіркового подружжя є двоє дітей — Платон та Данило. 

У Дмитра є погані звички, які він не приховує. Артист зізнавався, що він залежний від нікотину, а під час повномасштабної війни у нього з'явилась ще одна залежність — алкоголь. Монатик розповідав, що часом напивався до безпам'ятства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про Яна Гордієнка . Цей відомий український блогер якийсь час жив в Росії, а тепер переїхав до США.