Жив в Росії, а тепер переїхав до США: цікаві факти про українського блогера Яна Гордієнка

Знаменитості
830
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ян Гордієнко, фото
Фото: instagram.com/yaaaan/

Що варто знати про Яна Гордієнка

Ян Гордієнко — відомий український блогер, який прославився завдяки своєму каналу на YouTube. Правда зараз відео Ян майже не знімає. А ще цей молодий хлопець відзначився дещо дивною поведінкою — до початку повномасштабної війни він якийсь час жив в Росії, а тепер Ян мешкає в Америці. Як йому вдалося виїхати? Питання, на яке поки відповіді немає.

Нижче ми розповідаємо цікаві факти з біографії Яна Гордієнко. Тут ви можете прочитати про його кар'єру, особисте життя та цікаві моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

12 цікавих фактів з біографії Яна Гордієнка

Ян Гордієнко народився 25 жовтня 1998 року в Краматорську. Вік — 25 років. Знак Зодіаку — Скорпіон.

Про батьків блогера майже нічого невідомо. В Мережі лиш ширилась інформація про те, що вони займаються бізнесом, пов'язаним з автомобілями.

Свою кар'єру Ян Гордієнко розпочав  3 жовтня 2014 року, коли створив канал YanGo на YouTube. Він публікував короткі відео у стилі Vine, а пізніше почав знімати розважальні відео. За словами Яна, тоді він заробляв до 15 тисяч доларів за місяць.

Якось Яна арештували в Німеччині… за катання на самокаті в нетверезому стані. На щастя, хлопця відпустили. Та він не втратив можливості зробити контент для свого блогу, знявши фото та відео в наручниках.

У досить юному віці Ян Гордієнко переїхав до Росії, де активно знімав свої відео на YouTube. Та після початку повномасштабної війни він зайняв активну українську позиції та повернувся додому.

Через тісну роботу з росіянами Ян знімався в їхніх фільмах. Зокрема блогера можна побачити в стрічках «Ёлки 5» та «Зламати блогерів».

Наразі творчість Яна на YouTube призупинена. Останнє відео він публікував два роки назад.

Працював Ян Гордієнко і на телебаченні. Він був ведучим 24-го сезону  «Орел і решка» разом з блогеркою Юлією Коваль.

Особисте життя Яна Гордієнко довгий час було таємницею для прихильників. Та у 2020 році стало відомо, що він зустрічається з моделлю Валерією Руденко. Їхній роман почався в соціальних мережах та тривав два роки. Однак у 2022 році пара розійшлась. Вони довго приховували причини розставання, але нещодавно Лєра зізналась, що ініціатором розриву став Ян, який вирішив, що далі їм потрібно розвиватися окремо. Цікаво, що у 2024 році зірки відновили спілкування, але, за словами Валерії, вони тільки товаришують.

Ян Гордієнко і Валерія Руденко, фото
Фото: instagram.com/yaaaan/
Ян Гордієнко і Валерія Руденко, фото
Фото: instagram.com/yaaaan/
Ян Гордієнко і Валерія Руденко, фото
Фото: instagram.com/yaaaan/

У Яна є кілька татуювань. Зокрема його руки прикрашає зображення Пікачу і слово rofl, абревіатура фрази Rolling On The Floor Laughing ("Катаюся по підлозі від сміху").

Ян Гордієнко — спортивний та стрункий хлопець. Його зріст — 192 см, а вага — 76 кг.

Де зараз Ян Гордієнко? Невідомо яким чином, але блогер виїхав до Америки, де й зараз проживає. Чим саме там займається хлопець — теж невідомо. Однак не так давно Мережу сколихнули чутки про те, що в США Ян Гордієнко не соромиться товаришувати з росіянами, зокрема з Іллею Прусікіним — лідером гурту Little Big.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно ми писали цікаві факти про Аліну Паш , яка теж, до речі, нині мешкає в США. Ця співачка їздила в окупований Крим та потрапила в скандал на Євробаченні.