Телеведуча, яка часто втрапляє в скандали: 10 цікавих фактів про Машу Єфросиніну

Знаменитості
632
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марія Єфросиніна, фото
Instagram: mashaefrosinina

Розповідаємо цікаві факти з біографії та особистого життя Маші Єфросиніної

Марія Єфросиніна може похвалитися низкою досягнень, включаючи роботу над телевізійними програмами, участь в фільмах, "Євробаченні" (в ролі ведучої), шоу “Танці з зірками” та благодійних проєктах. А ще за плечима Маші — чимало скандалів.

10 цікавих фактів з біографії Маші Єфросиніної

Маша Єфросиніна народилась 25 травня 1979 року в Керчі. Вік — 44 роки. Знак Зодіаку — Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За освітою Єфросиніна — перекладачка з англійської та іспанської мов. Вона закінчила КНУ імені Тараса Шевченка.

Зараз Маша Єфросиніна — струнка жінка, але коли їй було 20, вона важила 85 кг. З часом Марія змогла схуднути. Нині її вага — 60 кг, а ріст — 180 см.

Єфросиніна має сестру Єлізавету Ющенко , яка колись була одружена з сином Віктора Ющенка. У 2014 році сестра Маші вийшла заміж вдруге за російського бізнесмена та переїхала до Росії, де живе досі. Маша Єфросиніна заявляла, що звела спілкування з сестрою до нуля через те, що та мовчить про війну в Україні.

Маша Єфросиніна і Ліза Ющенко, фото
Instagram: mashaefrosinina

Марія любить танцювати. У серпні 2018 року телеведуча брала участь в шоу "Танці з зірками", але досягти успіху на шоу Єфросиніна не змогла.

Марія носить лінзи, соромиться своїх колін, має шрам на підборідді. А ще зірка не раз зізнавалась, що буває занадто емоційною.

Якщо порівняти старі та нові фото Єфросиніної, то можна припустити, що вона змінювала свою зовнішність завдяки хірургічним втручанням, але зірка говорить, що це не так. За словами Маші, вона користується масками для обличчя та відвідує косметолога.

Маша Єфросиніна в молодості, фото
karavan.ua

У Єфросиніної є табу в одязі. Вона не носить пуш-ап, прозорий одяг та фейкові речі

Часом здається, що Маша Єфросиніна — магніт для скандалів. Крім емоційної перепалки на інтерв’ю з Христиною Соловій через російську мову, ведуча має на рахунку ще кілька публічних сварок. В грудні 2023 зірка хотіла принизити співачку Трінчер за дорогезний Porsche, але сама нарвалася на критику. Також Маша не могла поділити чоловіка з Фреймут. Не раз ведуча осоромлювалась через те, що продовжувала після початку війни в публічному просторі спілкуватися російською мовою.

Маша Єфросиніна одружена. ЇЇ чоловік — Тимур Хромаєв, який раніше був бізнесменом, а тепер воює на фронті в лавах ЗСУ. У пари є двоє дітей — дочка Нана та син Олександр.

Маша Єфросиніна і Нана, фото
ТСН
Маша Єфросиніна і діти, фото
ТСН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Христину Соловій. Ця відома українська співачка кинула поета Сергія Жадана та зустрічалась одразу з двома чоловіками.