Олександр Волошин різко "оцінив" Машу Єфросиніну, та зізнався, за якої умови погодиться на її інтервʼю: "Лицемірна та популістична" (ВІДЕО)

Знаменитості
26 694
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Волошин
Фото: instagram.com/voloshyn_xx

Колишній чоловік Анни Трінчер не приховує свого ставлення до відомої ведучої та інтервʼюєрки

Блогер Олександр Волошин вкотре публічно розкритикував Машу Єфросиніну. І якщо раніше він це робив захищаючи свою ексдружину , то тепер чоловік явно висловив, що насправді думає про популярну ведучу. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Вперше конфлікт між Волошиним та Єфросиніною стався у грудні 2023 року, коли колишня дружина блогера пішла до ведучої на інтервʼю. Тоді великого розголосу набула ситуація, як Маша почала дорікати Анні Трінчер коштовним Porshe, який та отримала у подарунок від коханого. І якщо сама Аня не стала провокувати конфлікт, то після виходу інтервʼю цей фрагмент прокоментував її колишній чоловік. Тоді Волошин звернув увагу, що кажучи за коштовні речі у час війни, сама Єфросиніна сиділа в кадрі в кольє та браслетах Cartier.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Олександр знову публічно висловився у бік телеведучої. В ефірі “Нашого радіо” блогер розкритикував Машу Єфросиніну за її інтервʼю з Христиною Соловій. При цьому хлопець підкреслив, що журналістка не викликає в нього довіри, тому він би погодився піти до неї на проєкт виключно у тому випадку, якщо у кінцевий монтаж потраплять всі незручні моменти та різкі обговорення.

Я дивився її інтерв'ю з Соловій, і це ще раз підтвердило, що вона дуже лицемірна та популістична. Та, хто говорить популістичні думки, в багатьох випадках вважають інакше,
— каже Олександр Волошин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Волошин заявив про конфлікт із режисером Русланом Ханумаком. Блогер заявив, що його жорстко підставили.