Ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук чуттєво оголосила про вагітність (ФОТО)

Знаменитості
3 390
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іванна Онуфрійчук
Фото: viva.ua

Відома українська телеведуча розсекретила, що разом з чоловіком вони чекають народження первістка

Популярна телеведуча Іванна Онуфрійчук незабаром вперше стане мамою! 37-річна знаменитість оголосила про вагітність, до якої так давно готувалася. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Вперше про свою вагітність Іванна Онуфрійчук відверто заговорила в інтервʼю виданню Viva! Заради цього ведуча разом із чоловіком знялися у романтичній фотосесії, де було видно її округлий живіт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що пара вже давно замислювалася над тим, аби мати спільних дітей, проте свого первістка вони чекають тільки зараз. До цього подружжя проходило детальний медичний огляд і дуже свідомо поставилося до планування вагітності. До слова, поки Іванна тримає в секреті свій термін вагітності, втім, як і стать майбутньої дитини.

Ми з чоловіком усвідомлювали, що нам не по 20 років, тож треба перевірити стан репродуктивного здоров'я, бо воно не може бути завжди суперякісним і чекати, поки ми надумаємо завагітніти. На етапі обстежень стало зрозуміло, що його потрібно поліпшувати. Тож ми приймали спеціальні вітаміни й відмовилися від шкідливих звичок,
— каже Іванна Онуфрійчук.
Іванна Онуфрійчук з чоловіком
Фото: viva.ua
Іванна Онуфрійчук
Фото: viva.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на свого первістка чекає ще одне зіркове подружжя — Євген Кот та Наталія Татарінцева. Пара вже розсекретила стать своєї майбутньої дитини .