"Два тижні я жила в болі": дружина Романа Сасанчина розповіла про завмирання своєї другої вагітності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 205
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Роман Сасанчин з дружиною
Фото: instagram.com/annavi_i

Трагічну новину блогерка повідомила у себе в соцмережах

Дружина відомого українського співака, переможця вокального шоу “Голос країни” Романа Сасанчина, яка пішла від нього на місяць, поділилася зі своїми підписниками трагічною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, дівчина втратила дитину. Про це молода блогерка розповіла на офіційній сторінці в Instagram-Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина розповіла, що відчувала різкий біль в животі. Потім Іванна почула від лікаря шокуючу новину, що її вагітність, про яку вона дізналася нещодавно, завмерла.

Все відбулося супершвидко, незрозуміло… В один день ти дізнаєшся, що ти вагітна, й у тебе одразу купа думок, планів… Ти бачиш перед собою ціле нове життя, багато про що починаєш мріяти й через декілька днів тобі говорять, що вагітність завмерла. Ти з такого щасливого періоду швидко падаєш у прірву суму, страху, розчарування… Але я вже все прожила й розумію, що потрібно жити далі. У мене є Лізочка (донька – прим. ред.). Вірю, що все буде добре,
- розповіла Іванна.

Обраниця відомого артиста більш детально розповіла про свій тяжкий стан. Вона також зізналася, що тепер буде долати наслідки трагічної події за допомогою гормонів.

Два тижні я жила в болі. Головне, що лікар сказала, що не будемо робити ні вишкрібання, ні нічого вакуумом, а просто спробуємо гормонами викликати ще раз менструацію, щоб пішов новий цикл. І можливо, не треба буде втручатися туди хірургічно. У мене боліло все. Живіт болів жахливо, знеболювальні не допомагали, мене нудило. Ніби стало трохи легше,
- резюмувала Іванна
Пост Іванни Сасанчин
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Романа Сасанчина поскаржилася на роль прислуги в їхній родині. На тлі цього вона і зовсім задумалася про розрив з коханим.