Даша Квіткова закрутила роман з одруженим чоловіком. Його імʼя вже відоме публіці (ВІДЕО)

Знаменитості
1 888
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Блогер Богдан Беспалов "злив" подробиці особистого життя відомої інфлюенсерки

Популярна блогерка Даша Квіткова після розлучення з шоуменом Нікітою Добриніним намагається тримати свої стосунки засекреченими. Проте вже не раз у Мережі інфлюенсерці приписували романи з різними медійними особистостями. На цей раз, за чутками, Даша підкорила серце одруженого чоловіка. Кого саме — розповідаємо нижче!

У новому відео блогер Богдан Беспалов заявив, що днями його підписники повідомили нові інсайди щодо особистого життя відомої блогерки. Так, стало відомо, що неодноразово Даша Квіткова була помічена у компанії власника мережі телеграм-каналів "Труха" Максима Лавриненко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Беспалов додав, що новий ймовірний коханець Даші Квіткової насправді одружений, проте не забуває проявляти у бік блогерки знаки уваги. Що ж до самої інфлюенсерки — такі чутки вона поки не коментує.

Маю для тебе інсайд: вже кілька разів нашому ЖК бачили Квіткову разом з Максимом Лавриненко (це засновник телеграм сітки "Труха").  Поцікавились в оточенні Даші, вона розумна дівчина, висновки усі зробила після Добриніна і тепер не робить свої стосунки жодним чином публічними. Максим від Даші мліє, в неї теж є симпатія, але й меркантильні цілі. Зв'язки Максима можуть вивести Квіткову на зовсім інший рівень життя,
— процитував свого інсайдера Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова зменшила ціну на будинок , у якому жила з Добриніним. Стало відомо, як виглядає будинок, який знамените експодружжя будувало для власного життя.