Ангеліна Усанова показала костюм, з яким боротиметься за перемогу на Miss Eco International-2024 (ФОТО)

Знаменитості
1 321
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ангеліна Усанова, фото
Фото: instagram.com/missukraine_universe

Матеріали для вбрання знайшли на секонд-хенді та сортувальних станціях

Ангеліна Усанова, яка представлятиме Україну на Miss Eco International, поділилась світлинами у новому образі. Так, вона показала національний костюм, з яким модель виборюватиме перемогу на конкурсі краси у Єгипті.

Володарка титулу “Міс Всесвіт Україна-2023” Ангеліна Усанова презентувала символічний національний костюм “Фенікс”. В ньому модель з’явиться на Miss Eco International-2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ангеліна Усанова, фото
Фото: instagram.com/missukraine_universe

Вбрання повністю створене з ресайклу. Зокрема, для крил, головного убору та корсету використали понад 2 тисячі пластикових приборів. Не виключення й спідниця: її пошили не з дорогої тканини, а зі вживаних штор. Камінці та стрази, які прикрашають одяг, зібрані із суконь, топів та майок, знайдених на секонд-хенді.

Я дуже хотіла створити сукню, яка була би кутюрною і щоб з першого погляду було неможливо зрозуміти, з чого вона створена. Щоб тільки прочитавши опис костюма, було зрозуміло, що вона створена у буквальному значенні зі сміття, при цьому виглядаючи на мільйон,
- поділилась авторка ідеї, засновниця студії Patoka Леся Патока.
Ангеліна Усанова, фото
Фото: instagram.com/missukraine_universe
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Саудівська Аравія вперше візьме участь у “Міс Всесвіт”. Поглянути на красуню, яка представить королівство, можна у цій статті .