Ангеліна Усанова повертається на міжнародний конкурс краси: на цей раз вона представлятиме Україну на Miss Eco International

Знаменитості
5 089
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ангеліна Усанова
Фото: instagram.com/missukraine_universe

До слова, минулого року організатори конкурсу запамʼяталися вкрай негарною позицією до учасниці з України

Представниця України на “Міс Всесвіт” Ангеліна Усанова вирішила не полишати можливості нагадувати міжнародній спільноті про проблеми, які переживає наша країна в умовах руйнівної та кровопролитної війни. Саме тому у цьому році вона візьме участь у конкурсі Miss Eco International. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Участь у “Міс Всесвіт” для Ангеліни Усанової виявилася чималим випробуванням, адже окрім того, що дівчині довелося комунікувати з представницею країни-агресора, в результаті сам конкурс виявився більше зацікавленим у перспективних спонсорах, а не висвітленні сучасних соціальних проблем та боротьбі з ними. Але, навіть попри це українка вирішила спробувати свої сили у Miss Eco International, фінал якого відбудеться у Єгипті вже у квітні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На сторінці Міс Україна Всесвіт в Instagram повідомили , що цього року Ангеліна Усанова представлятиме Україну на Miss Eco International. Головним меседжем цього конкурсу є популяризація важливості дбайливого ставлення до планети. А сама ж переможниця стане Послинею доброї волі ООН з екології та навколишнього середовища.

Варто зазначити, що у лютому 2023 року на Miss Eco International Україну представляла учасниця другого сезону "Топ-модель по-українськи" Анастасія Панова. Вже після конкурсу виявилося, що дівчині довелося пережити чимало труднощів, адже поки інші учасниці підтримували її та висловлювали співчуття через початок широкомасштабної війни, організатори міжнародного конкурсу цинічно поставилися до російського вторгнення та оголосили про свою "аполітичність". Ба більше, усім учасницям вони заборонили хоч би як комунікувати з представницею України, а тим паче — фотографуватися з українською символікою.

Усі учасниці знали, що в мене відбувається, усі співпереживали. Але на другий день директорка Miss Eco International сказала всім відкрито: "Ніхто не має права фотографуватися з Анастасією з України й з її прапором". Це був третій тиждень війни в Україні, мої батьки, вся моя сім'я там, я на нервах, і вона каже це 40 учасницям. Спочатку в мене були сльози, потім я зібрала волю в кулак і сказала собі: "Так, ти не приїхала за короною. Ти прийшла заявити про те, що в нас війна. Якщо в тебе є голос, будемо його використовувати попри те, що говорять нам організатори". Мені було все одно,
— розповідала Анастасія Панова в інтервʼю .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями було оголошено переможницю конкурсу “Міс Світу 2024” . Нею стала представниця Чехії Христина Пишкова, але й Софія Шамія теж змогла підкорити організаторів конкурсу та здобути для України перемогу .