Співак Wellboy пожалівся на те, що журналісти не дають йому спокою: "І от з цим мене сфотографували…"

Знаменитості
754
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Wellboy, фото
Фото: пресслужба

Артист пригадав дивну ситуацію з минулого та розповів, який сюрприз від шанувальників його вразив до глибини душі

Співак Wellboy зараз зайнятий побудовою особистого життя. Не так давно артист розповідав, як познайомив маму та дівчину . А тепер співак пожалівся на те, що іноді преса не дає йому спокійно жити. Більше про це читайте в нашому матеріалі!

Багато хто вважає, що артисти звикли до подарунків від шанувальників і з часом не звертають на це уваги. Насправді ж це не так! Зірки розповідають, що дуже цінують кожен прояв уваги та любові до них та їхньої творчості. Особливо якщо це щось креативне та неочікуване. За лаштунками шоу «єПитання» з Лесею Нікітюк, яке щопонеділка о 20:00 показує Новий канал, про пам’ятний сюрприз від шанувальників розповів Wellboy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Колись, ще до повномасштабної війни, виступав на концерті в Маріуполі. Це був фестиваль «MRPL city». Нагадаю, що я родом з маленького села Грунь, що на Сумщині. І от стою на сцені в Маріуполі, дивлюсь, а в людей прапор із надписом «Грунь». Виявилося, що це люди з Сумської області, які були в Маріуполі. Потім подарували мені цей прапор. Це було так класно! Багато кілометрів від мого рідного села — і такий сюрприз,
—  з усмішкою розповідає Антон.

Артист зізнається, що раніше шанувальники передавали йому дуже багато подарунків. Часто робили щось своїми руками. Зараз цього поменшало. Також каже, що фани ніколи не завдавали дискомфорту, наприклад, вистежуючи, де він живе. На відміну від ЗМІ.

Якось у мене була ситуація з журналістами-розслідувачами. Я тоді жив в одному з київських житлових комплексів. Зайшов увечері в магазин, купив собі додому дві пляшечки вина, щоб було. І от з цим мене сфотографували та опублікували в мережі. Написали: «Wellboy купив вино». Я думаю: «Ну, окей, прикольно»,
— пригадує Wellboy.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше продюсер Євген Тріплов розповів, чи спілкується з Wellboy після скандалу. Також Тріплов натякнув на те, що до запуску музичного проєкту Wellboy була причетна Тіна Кароль.