Відомий на увесь світ фокусник "догрався" з гіпнозом: відразу 16 жінок звинувачують Девіда Копперфілда у домаганнях та ґвалтуванні

Знаменитості
928
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Девід Копперфілд
Фото: Getty Images

Більша частина з них стверджують, що на момент інцидентів вони були ще неповнолітні

Всесвітньо відомого фокусника Девіда Копперфілда звинувачують у домаганнях та зґвалтуванні! При чому потерпіла виявилася не одна, а відразу 16! Що про це відомо — розповідаємо на Хочу.

Як повідомляє The Guardian, на цей раз проти відомого фокусника Девіда Копперфілда з Лас-Вегасу, обвинувачення висунули 16 жінок. Більш ніж половина з постраждалих заявляють, що на момент інцидентів їм не було 18 років, а сам чоловік нібито використовував заборонені речовини, аби вони не вчиняли супротив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Три жінки стверджують, що гіпнотизер накачав їх наркотиками, перш ніж вчинити насильство, через що вони не могли відмовити. За інформацією видання, всі потерпілі познайомились з ілюзіоністом на його виступах, коли він вже був на піку популярності.

Сам 67-річний Копперфілд категорично відкидає всі обвинувачення. Адвокати артиста називають звинувачення "абсолютно неправдоподібними" і заявляють про намір захищати його репутацію. Наразі триває масштабне розслідування, в рамках якого вже опитали понад 100 осіб, а правоохоронні органи ретельно вивчають всі зібрані свідчення та докази.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віна Дизеля з "Форсажу" звинуватили у зґвалтуванні. Відомо, що позов до суду подала колишня асистентка знаменитості.