Зі сльозами на очах: Саша Бо показала, як прощалася з власним волоссям через проблеми зі здоровʼям (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Саша Бо
Фото: instagram.com/sashaabo

Відома українська блогерка кардинально змінила імідж, проте не тому, що сама цього хотіла

Українська блогерка-мільйонниця Саша Бо, яка нещодавно у важкому стані ледь доїхала до лікарні , кардинально змінила імідж, вперше в житті зістригши своє довге волосся. При цьому знаменитість не планувала такі кардинальні перевтілення, однак не могла вчинити по іншому через серйозні проблеми зі здоровʼям. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

В емоційному дописі у своєму фотоблозі Саша поділилася, що цей крок був для неї непростим, адже її до цього спонукали проблеми зі здоров'ям і сильне випадіння волосся. Блогерка зізналася, що дуже боялася реакції підписників та можливих насмішок, але отримала величезну підтримку від своєї аудиторії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Саша Бо
Фото: instagram.com/sashaabo
Саша Бо
Фото: instagram.com/sashaabo

Шанувальники Саші залишили багато теплих слів і компліментів у коментарях, підкреслюючи її красу та сміливість. Хоча дівчина не розкрила деталей свого стану, вона подякувала всім за розуміння і підтримку в цей складний період. І все ж блогерка зізналася, що мала підстригти каре через облисіння. Але, чим воно викликане — поки дівчина тримає в секреті.

Вперше в житті я обрізала волосся більше, ніж залишилось на голові. Вперше такий дивний стан. Вперше не вийшла укладка. Вперше каре.
Одна справа — відрізати каре, бо душа потребує змін і зовсім інше — коли у тебе проблеми зі здоров'ям, коли буквально лисієш і не вмієш навіть укладку зробити, бо волосся інше... Зовсім інше. Не моє,
— розповіла Саша Бо.
Саша Бо
Фото: instagram.com/sashaabo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Саша Бо нарешті передала машину ЗСУ , яка мала б відправитися на фронт ще пів року тому. Тільки коли ситуація набрала розголосу, її вдалося вирішити.