Олександр Усик з "помʼятим" обличчям записав перше відеозвернення після переможного бою з Ф'юрі

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Усик
Фото: instagram.com/usykaa

Абсолютний чемпіон світу з боксу звернувся до своїх українських шанувальників, які невідривно спостерігали за його історичним боєм

Український боксер Олександр Усик звернувся до своїх прихильників після тріумфальної перемоги над британцем Тайсоном Ф'юрі, що відбулася в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Усик висловив глибоку вдячність усім, хто зараз відважно захищає Україну від російської агресії, а також закордонним друзям, які підтримують нашу країну в цей непростий час.

У ніч на 19 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114), що стало кульмінацією боксерського шоу. У дев'ятому раунді українець відправив британця в нокдаун, що стало вирішальним моментом бою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ця перемога дозволила Олександру захистити титули WBO, WBA, IBO та IBF, а також завоювати пояс WBC, що раніше належав "Циганському королю". Таким чином, Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі у XXI столітті, увійшовши в історію як незламний воїн на рингу.

Без сумніву, після історичної перемоги над Ф'юрі Олександр Усик помітив, скільки людей по всьому світу його підтримувало. Тому боксер не міг залишити прихильників без своєї уваги і записав для них відеозвернення.

Трішки часу минуло після поєдинку, трішки пом'яте обличчя, але, слава Богу, перемога є. Я хочу подякувати усім українцям, які за мене молилися, всім тим хлопцям, які боронять нашу країну і захищають її від ворога. Хочу подякувати кожній мамі, татові, дружині та всім нашим діткам, які зараз витримують цей натиск. Я дуже вам дякую за підтримку. Я отримую величезну кількість повідомлень з привітаннями. Дякую,
— звернувся Олександр Усик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після завершення бою, Тайсон Ф'юрі не визнав свою поразку українському боксерові. Британець заявив, що очікуватиме на реванш.