Дружина Олександра Усика чуттєво відреагувала на перемогу чоловіка та показала їх палкий поцілунок (ФОТО)

Знаменитості
1 303
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина та Олександр Усик
Фото: Getty Images

Катерина Усик розчулила соцмережі власною підтримкою чоловіка під час його бою з одним із найсильніших суперників

Дружина відомого українського боксера Олександра Усика, Катерина Усик, поділилася емоційним моментом. Жінка спортсмена опублікувала світлину, яка була зроблена відразу після тріумфальної перемоги Усика над британцем Тайсоном Ф'юрі в бою за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Цей епічний поєдинок привернув увагу мільйонів шанувальників боксу по всьому світу. Олександр Усик продемонстрував відмінну техніку та витривалість, здолавши одного з найсильніших суперників у своїй кар'єрі. Перемога над Ф'юрі стала значним досягненням у його спортивній біографії, хоча й у майбутньому спортсменів очікує бій-реванш.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Фото, опубліковане Катериною на власній сторінці в Instagram, стало символом родинної підтримки та любові. Публікація отримала тисячі лайків і коментарів, в яких фанати висловлювали своє захоплення та привітання родині Усиків з цією визначною перемогою.

Дякую Всім за підтримку,за віру в Нас! Це дуже важливо! Кожен день доводити, що українці — це сильні та вільні люди🇺🇦
Разом ми Сила! Увесь Світ це бачить! Слава Українському народу! Слава Всім хто захищає!
— підписала публікацію Катерина Усик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, У День вишиванки Олександр Усик вразив міжнародну аудиторію ефектним білим костюмом з кримськотатарською вишивкою. Боксер не проігнорував свято, навіть знаходячись далеко за межами України.