Донька Ірини Горової вдруге вийшла заміж: 26- річна Наталія показалася в ніжному образі нареченої (ВІДЕО)

Знаменитості
1 972
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталя Горова вийшла заміж
Ірина Горова з донькою. Фото: instagram.com/natashka.gorovaya

Дівчина вже вийшла замыж згідно з традиціями мусульманства, а тепер, схоже, вирішила укласти шлюб та обвінчатися в церкві

Наприкінці минулого року у мережі поповзли чутки, ніби донька Ірини Горової вагітна . А все лише тому, що на одному з фото Наталя позувала так, ніби має округлий живіт. Проте якщо ті чутки виявилися непідтвердженими, то днями дівчина натякнула, що вийшла заміж. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Зазвичай Наталя Горова не афішує деталі свого особистого життя, тому публіці мало що відомо про коханого дівчини. Проте раніше її мама, відома продюсерка, розповідала, що донька вийшла заміж за чоловіка з Лівану. Коли саме це сталося — достеменно невідомо, проте за словами Ірини Горової, закохані одружилися згідно з традиціями мусульманства, хоча й сама Наталя не змінювала віру. Втім дівчина також планувала зіграти й українське традиційне весілля — укласти шлюб та обвінчатися в церкві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І схоже, цей момент настав! Адже у новому дописі в Instagram Наталя Горова постала в білій ніжній сукні. В руках дівчина тримала невеличкий букет квітів, схожий саме на весільний, тому у підписників дівчини не залишилося сумнівів, що вона вдруге вийшла заміж, цього разу в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, сама Ірина Горова вперше вийшла заміж у 16 років. Продюсерка розсекретила, що насправді це сталося не через вагітність.