Зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги сміху" Тетяна Песик поскаржилася на серйозні проблеми зі здоровʼям

Знаменитості
3 740
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тетяна Песик поскаржилася на свій діагноз
Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip

Акторка тривалий час відкладала похід у лікарні, тому тепер має ускладнені наслідки для власного здоровʼя

Відома акторка Тетяна Песик, зірка популярного шоу "Жіночий квартал", яка показала скривлені після інʼєкцій губи, поділилася з прихильниками своїми переживаннями щодо здоров'я. Вона розповіла, що довго відкладала візит до лікаря, але все ж наважилася пройти необхідне обстеження.

На своїй сторінці в Instagram артистка повідомила, що лікарі діагностували у неї гастрит та застій жовчі у кишківнику. Тетяна зазначила, що цей візит до медиків мав відбутися ще рік тому, проте через страх вона відкладала обстеження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час візиту акторка пройшла ендоскопію, зробила УЗД та здала кров на аналізи. Тепер Тетяна розпочинає лікування і закликає своїх підписників не відкладати візити до лікаря, навіть якщо це здається страшним.

Йду робити ендоскопію. Мені так страшно…Я таблетку не можу ковтнути, а шланг — це взагалі немає уявлення. Але цей час мав настати. Майже рік я відтягувала, щоб зробити цю процедуру,
— розповіла Тетяна Песик.

Гумористка зізналася, що сильно боялася візиту до спеціалістів. Та й самі лікарі бачили сильне хвилювання акторки, проте всі обстеження минули добре, а в результаті Тетяна знає точний діагноз, з яким тепер боротиметься.

Я це зробила…У мене руки тряслися, вони (лікарі — прим. ред.) бачили мій страх в очах, навіть двері зачинили на замок, щоб я не втекла. Дякую лікарю, який мене правильно налаштував. Тепер я знаю, що в мене гастрит і жовч у кишківнику. Зробила ще УЗД і здала кров,
— пояснила акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що зірка американського телебачення Опра Вінфрі потрапила до лікарні. У знаменитості виявили сильне зневоднення, яке судячи з усього, було викликане вживанням відомого препарату для схуднення.