Після зізнання про рак Кейт Міддлтон вперше зʼявилася на публіці: ось як зараз вона виглядає (ФОТО)

Знаменитості
3 483
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Як зараз виглядає Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Дружина спадкоємного принца Вільяма нарешті вийшла до своїх прихильників

Принцеса Уельська вперше з'явилася на публіці після того, як стало відомо про її діагноз — рак . Вона спостерігала за церемонією винесення прапора з вікна кабінету генерал-майора, поруч зі своїми трьома дітьми: принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї.

Як повідомляє The Guardian, на заході Кейт була в елегантній білій сукні з морськими акцентами, посміхалася та спілкувалася зі своїми дітьми в кареті перед їх прибуттям на парад кінної гвардії у Вайтхоллі. Вона також носила брошку Ірландського гвардійського полку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натовп радо вітав її, коли вона вийшла з Букінгемського палацу. А напередодні події Кейт зробила заяву, що з нетерпінням чекає на парад з нагоди дня народження Короля на цих вихідних. Адже вже тривалий час вона була зосереджена на лікуванні та не зʼявлялася на публіці.

Я вчуся бути терплячою, особливо в умовах невизначеності. Сприймаю кожен день таким, яким він є, прислухаюся до свого тіла і дозволяю собі взяти такий необхідний час для зцілення,
— зізналася Кейт Міддлтон.
Кейт Міддлтон вийшла у світ після новини про рак
Кейт Міддлтон, принц Вільям та їх діти. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Руслан Багінський подарував королеві Каміллі та її невістці Кейт Міддлтон ексклюзивні капелюшки . Український дизайнер передав подарунки для Їх Величностей за підтримки Міністерства закордонних справ України.