Донька Віри Брежнєвої показала рідкісне фото з батьком Кіперманом, поки сам він знаходиться у розшуку

Знаменитості
3 335
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва і Соня Кіперман
Віра Брежнєва з донькою Сонею/ Фото: instagram.com/vera

Соня Кіперман публічно привітала тата-бізнесмена з Днем батька 2024

Старша донька відомої співачки Віри Брежнєвої, 23-річна Соня Кіперман, яка закінчила коледж у США , зробила виняток і поділилася рідкісною фотографією з батьком, бізнесменом Михайлом Кіперманом. Дівчина зазвичай не виставляє фото з названим татом, але днями вона все ж це зробила з нагоди особливого свята.

На честь Дня батька Соня опублікувала зворушливий пост у своєму Instagram. Вона привітала Михайла зі святом і висловила свої теплі почуття до нього. Донька співачки зазначила, що Кіперман — найкращий тато у світі, і вона дуже за ним сумує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Михайло Кіперман є названим батьком Соні. Він прийняв за дочку її у 2006 році, коли одружився з Вірою Брежнєвою. Попри розлучення, у колишнього подружжя залишилися теплі стосунки, адже у них є ще одна спільна донька, 14-річна Сара.

Вітаю з Днем батька, найкращий тато! Сумую за тобою і нескінченно люблю,
— написала Соня.
Як зараз виглядає Михайло Кіперман
Соня Кіперман із батьком. Фото: instagram.com/sonyaxkiperman

Варто зазначити, що пост Соні викликав чималий інтерес у шанувальників, адже дівчина рідко публікує особисті моменти зі своїм життям. А окрім того, її названий батько має сумнівну репутацію через минуле партнерство з Коломойським. Ба більше, у січні 2024 року Кіпермана було оголошено у розшук через підозру у розкраданні грошей "Укренерго".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зʼявилася інформація, нібито Віра Брежнєва вирішила повернутися до Костянтина Меладзе. Але, за словами блогера-пліткаря, це вона планувала не заради кохання .