Примирення на горизонті? Подейкують, що Меган Маркл намагається налагодити стосунки з Кейт Міддлтон

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Меган Маркл і Кейт Міддлтон можуть помиритись, фото
Меган Маркл хоче помиритись з Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Цікаво, перший крок до примирення герцогиня робить від щирого серця, чи знову переслідує свої приховані мотиви...

Нещодавно Кейт Міддлтон вперше зʼявилася на публіці після зізнання про рак, чим дуже потішила своїх шанувальників. А тепер стало відомо, що Меган Маркл хоче "припинити конфлікт" з принцесою і вже вийшла з нею на зв'язок. Детальніше про їх напружені стосунки читайте в нашому матеріалі!

Кілька днів тому Кейт з'явилася на Trooping the Color — офіційній церемонії святкування дня народження короля. Ця подія стала легендарною, адже принцеса Уельська вперше вийшла на люди після оголошення про відмову від публічних обов'язків у зв'язку з діагнозом раку. Однак на цьому сюрпризи не закінчуються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інсайдери видання "Yahoo!" заявляють , що Меган Маркл і принц Гаррі хочуть покласти край їхньому конфлікту з принцесою. Відомо, що Меган Маркл вже не перший місяць "простягає Кетрін оливкові гілочки" в знак примирення. Однак наміри в неї не такі вже й благородні:

Меган дуже прагне показати себе вищою людиною і припинити цей конфлікт, виступаючи як своєрідний королівський миротворець, що може лише покращити її імідж.

Попри те, що Меган Маркл примиренням з Кейт хоче покращити свій образ, вона все ж таки щиро співчуває принцесі. Але, звісно, це все залежить не тільки від неї:

Попри всі їхні минулі проблеми, вона співчуває Кейт — вона лише може уявити, якою важкою для неї повинна бути ця ситуація. Меган дала зрозуміти, що хоче подолати всю цю драму і знайти шлях до зцілення для всіх. Вона готова відпустити гнів і образу. Звісно, це не повністю залежить від неї та Гаррі, все, що вони можуть зробити, це продовжувати пропонувати примирення.

Стосунки між Меган і Кейт були напруженими з моменту знайомства Меган з королівською родиною. А конфлікт між коханими жінками принців посилився напередодні весілля Гаррі та Меган у травні 2018 року. Суперечки між Кейт і Меган виникли через вибір сукні для принцеси Шарлотти.

Пізніше принц Гаррі виставив у всьому винною Кейт. Він стверджував, що під час листування та довела його кохану Меган до сліз, а наступного дня надіслала їй квіти та листівку з вибаченнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ймовірно, на примиренні наполягає принц Гаррі. Раніше він просив Меган Маркл не писати мемуари про життя в королівському палаці, аби не ускладнити стосунки з родиною.