Павлу Зіброву — 67 років! Цікаві факти про головного вусатого красеня країни: брав гонорари товаром та служив в армії

Знаменитості
679
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Павло Зібров святкує день народження, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Дізнайтесь більше про зірку української естради

Наспівували хоча б раз "Марина, Марина, любов моя єдина", або гицали на святі під хіт "День народження" ? Тоді вам точно не треба пояснювати, хто такий Павло Зібров. Цього вусатого красеня знає кожен українець. Однак його біографія налічує чимало цікавих фактів, про які можуть навіть не здогадуватись шанувальники.

Сьогодні, 21 червня, день народження святкує Заслужений артист України — Павло Зібров. Ми любимо його не тільки за безсмертні хіти, а й за красиві чорні вуса та міцні стосунки з дружиною Мариною. З нагоди свята пропонуємо вам дізнатись трішки більше про Павла Зіброва. Цікаві факти з його біографії та особистого життя читайте в нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

13 цікавих фактів з біографії Павла Зіброва

Як зараз виглядає Павло Зібров, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Павло Зібров народився 22 червня 1957 року в селі Червоне. Вік — 61 рік. Знак Зодіаку — Рак.

Зібров — вельми високий чоловік. Його зріст — 1,9 м.

Павло Зібров має болгарське коріння. Його тато болгарин, який був майстром на всі руки, а мама — українка, працювала вчителькою.

Зріст Павла Зіброва
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Ще в дитинстві Зібров називав себе Заслуженим артистом. Разом зі старшим братом часто виступав перед ріднею на святах. Батьки, побачивши талант Павлика, віддали його в музичну спецшколу-інтернат імені Миколи Лисенка.

У 1974 році Зібров разом з однокласниками заснував свій перший гурт Явір. Вже через рік колектив отримав першу велику нагороду.

За освітою Павло Зібров — музикант та вокаліст. Він закінчив Київську консерваторію імені Чайковського по класу контрабас. Коли був студентом, працював в Державному естрадно-симфонічному оркестрі України. А потім в молодості Павло Зібров служив в лавах радянської армії.

Павло Зібров в молодості, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров без вусів, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

У 1993 році Павлу Зіброву надали почесне звання Заслужений артист України. Цей час був "золотим сезоном" творчості артиста. Разом з Юрієм Рибчинським вони створили такі пісні, як "Хрещатик", "Мертві Бджоли не гудуть" та "День Народження".

У 1994 році Зібров з дружиною Мариною відкрив перший приватний театр пісні в Україні імені Павла Зіброва. А через два роки артист отримав звання Народний артист України.

Вуса — справжня візитівка артиста. Без них він був лише під час служби та коли йому виповнилося 35 років — тоді Зібров вирішив здивувати дружину, збривши вуса. Без цієї родзинки Марина не впізнала коханого, тож він вирішив більше так не експериментувати.

У 2017 році Зібров став учасником шоу "Голос країни" з легендарною арією Містера Х. А у 2018 він взяв участь в "Танцях з зірками", однак ця історія виявилась не дуже успішною для артиста.

Колись Зібров брав гонорар за свої виступи товаром. Разом з Аллою Кудлай Павло одного разу співав співробітниками м'ясного комбінату, які розрахувалися з артистами свинею!

Павло Зібров і Марина, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров зіграв ще одне весілля з дружиною, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Дружина Павла Зіброва, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Особисте життя Павла Зіброва — приклад для наслідування для багатьох прихильників. Він вже 30 років одружений з Мариною, яка зараз працює директором, режисером і художником костюмів у його театрі. Пара славиться гармонійними стосунками. Своїй коханій Павло присвячує пісні та не втрачає можливості сказати, як вона його підтримує. Однак до зустрічі з Мариною в житті артиста був не сильно приємний досвід. Перша дружина Павла Зіброва Тетяна Самофалова кинула артиста. Коли йому було 27 років, вона пішла до свого студента.

Павло Зібров з дружиною та дочкою Діаною, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Дочка Павла Зіброва, фото
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

У Павла Зіброва є двоє дітей. Син від першого шлюбу Сергій Зібров та донька Діана Зіброва, яка працює SMM та PR менеджером зіркового татка. Також артист має пасинка від першого шлюбу Марини — Олександр Зіброва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про блогера й актора Богдана Буше. Він тікав з побачень та отримував погрози від фанаток!