Мурат Налчаджіоглу одружився втретє: колишній Ані Лорак всерйоз поставився до примирення з екскоханою (ФОТО)

Знаменитості
832
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі таємно одружилися
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі одружилися. Фото: instagram.com/muratnalca

Невже закохані зіграли весілля потайки від усіх?

Тільки нещодавно Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі повідомили про своє розставання, як днями пара шокувала прихильників новим зізнанням. Виявилося, що колишній чоловік Ані Лорак наважився на третій шлюб. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Влітку минулого року широка аудиторія Мурата спостерігала за його розкішним весіллям у Конча-Заспі. Проте шлюб з Лілією Реус був коротким, а після їх розставання стало відомо про нове захоплення турецького бізнесмена — тоді він закрутив роман з моделлю Анастасією Фоксі. Вже на початку цього року Мурат Налчаджіоглу освідчився коханій, та й сама вона неодноразово на публіку говорила про почуття до бізнесмена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак нещодавно закохані почали натякати на розставання, тому їх підписники почали припускати, що ці стосунки дійсно завершені. І все ж, як виявилося, Мурат та Анастасія змогли подолати кризу, ба більше, під час відпочинку у Туреччині пара натякнула, що вони встигли потайки від усіх одружитися. А у сторіс моделі з Туреччини, де з ними відпочиває донька Налчаджіоглу від Ані Лорак, багато хто помітив каблучки на їхніх з Муратом підмізинних пальцях.

Мурат Налкакіоглу та Анастасія Фоксі одружилися
Мурат Налкакіоглу одружився з Анастасією Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше нова пасія Мурата Налчаджіоглу присвятила йому багатообіцяюче тату. Це вже не перший малюнок на тілі, який Анастасія Фоксі зробила заради коханого.