Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вийшов на звʼязок після важкого поранення на фронті (ФОТО)

Знаменитості
1 337
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий показався в інвалідному візку
Віктор Розовий. Фото: instagram.com/viktor.rozoviy

Гуморист та захисник України показав, як минає його тривала реабілітація

Відомий український комік, зірка "Ліги сміху" та військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв'язок із підписниками. Артист показав, як проводить вихідні у Київській області з друзями.

Наразі Розовий проходить реабілітацію після важкого поранення, і його часто відвідують друзі та колеги. Цього разу він разом із приятелями вирушив до Межигір'я — колишньої резиденції експрезидента Віктора Януковича. У своєму Instagram він поділився фотографіями з друзями, де видно, що наразі він пересувається інвалідним візком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не зважаючи на серйозні проблеми зі здоров'ям, комік зберігає оптимізм і навіть пожартував про Януковича. Так, комік написав під фото: “Прийшли в гості, а Фьодоровича нема".

Віктор Розовий на реабілітації
Віктор Розовий з друзями. Фото: instagram.com/viktor.rozoviy:

Зазначимо, що Віктор Розовий служив у Третій окремій штурмовій бригаді. У березні під час виконання бойового завдання він отримав важке осколкове поранення в голову. На щастя, його побратими з 2-ї роти протитанкового батальйону оперативно надали першу медичну допомогу і врятували йому життя. Після цього Розовий пережив складну операцію та два тижні інтенсивної терапії. Зараз він на шляху до повного одужання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні Фіма Константиновський прокоментував стан свого близького товариша Віктора Розового. Гуморист та ведучий розповів, чи бачив він друга після важкого поранення.