Третя дружина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чому вона уникає спілкування з його донькою від Ані Лорак

Знаменитості
560
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анастасія Фоксі зізналася, чи спілкується з донькою Ані Лорак
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

При цьому зараз Анастасія та Мурат знаходяться на відпочинку за кордоном, де до них доєдналася 13-річна Софія

Українська модель та нова дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу, Анастасія Фоксі, відверто розповіла про свої взаємини з його дочкою від першого шлюбу з Ані Лорак. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно пара вирушила на відпочинок до Туреччини, і разом з ними полетіла 13-річна Софія , донька Мурата. Проте у себе в соцмережах модель відповіла прямо: вона не прагне будувати близькі стосунки з дівчинкою і не бачить у цьому сенсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анастасія підкреслила, що не має наміру грати роль одного з батьків, адже у Софії є свої рідні батьки. Таким чином, Фоксі чітко дала зрозуміти, що її відносини з дочкою Мурата залишаються на формальному рівні, без спроб стати ближчими. Вона відверто заявила, що не бачить необхідності у побудові дружби з підлітком, оскільки не має до неї жодного стосунку.

Було б лицемірством з мого боку грати якісь ролі. 13 років — це не дитина, це підліток, людина певною мірою приймає рішення та вибір. У дівчинки є обидва батьки. Я не маю до неї жодного стосунку. Тому мені контакти жодні нецікаві,
— висловилася Анастасія Фоксі.
Анастасія Фоксі про стосунки з донькою свого чоловіка
Анастасія Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше нова пасія Мурата Налчаджіоглу присвятила йому багатообіцяюче тату . Як виявилося, це не перший малюнок на тілі блогерки, який повʼязаний з турецьким бізнесменом.