73-річна принцеса Анна госпіталізована з втратою памʼяті через ризикове хобі: перші подробиці

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принцеса Анна терміново госпіталізована
Принцеса Анна - Getty Images

Представники Букінгемського палацу повідомили, що сталося з сестрою чинного короля Великої Британії

73-річну принцесу Анну, сестру короля Чарльза ІІІ, який планує заробляти на туристах, госпіталізували після нещасного випадку, який стався в її маєтку Гаткомб Парк у Брістолі. Інцидент стався під час кінної прогулянки, внаслідок якої вона отримала струс мозку та втратила пам'ять. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

За інформацією представників Букінгемського палацу, принцеса також отримала кілька незначних травм. Попри це, лікарі вирішили поки залишити її під наглядом у Саутмідській лікарні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Травми Анни були спричинені її улюбленим, але небезпечним захопленням — верховою їздою. ЗМІ пишуть, що тварина могла збити її або скинути під час прогулянки. На момент інциденту поруч із принцесою був її чоловік, віцеадмірал сер Тімоті Лоуренс. Саме він негайно доставив її до лікарні. Сама ж Анна не памʼятає, що насправді з нею відбулося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше племінник короля Великої Британії розсекретив, як насправді почувається Чарльз III. Чоловік стверджує, що рак короля — серйозніший, ніж усі думають.