Племінник короля Великої Британії розсекретив, як насправді себе почуває Чарльз III: "Рак серйозніший, ніж про нього говорять"

Знаменитості
756
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чарльз III
Фото: Getty Images

За словами Пітера Філліпса, король Чарльз III намагається зробити усе можливе, аби скоріше повернутися до виконання своїх зобовʼязань

Після того як у Чарльза III діагностували рак, увага суспільства ще більше спрямована на королівську родину. На тлі цього навіть встигли розповсюдитися чутки, ніби король Великої Британії відійшов у засвіти , однак на щастя, зʼясувалося, що це лише вигадки пропагандистів. А от як насправді почувається владний король — розповів його племінник. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє видання The News, Пітер Філліпс вирішив публічно розповісти про стан здоровʼя короля Великої Британії, адже з кожним днем у Мережі поширюється все більше чуток. За словами сина принцеси Анни, насправді 75-річний король завзято бореться з раком і робить усе можливе, аби скоріше повністю позбутися хвороби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас Пітер Філліпс підкреслив, що наразі дії Чарльза III обмежені, в тому числі й частиною його королівських обовʼязків займається старший син, принц Вільям. І хоча король розуміє, що зараз той час, коли він має приділити якомога більше уваги саме питань власного здоровʼя, йому вже не терпиться робити все самостійно.

Він у хорошому настрої. Але, я думаю, що він все ж дуже засмучений тим, що не може впоратися і зробити все, що хоче. Але він дуже прагматичний. Він розуміє, що є період часу, коли йому дійсно потрібно зосередитися на собі, але в той самий час він завжди підштовхує свій персонал і всіх своїх лікарів та медсестер до того, щоб вони могли сказати: "Я дійсно можу це зробити? Можу?”
— розповів Пітер Філліпс, племінник короля Великої Британії.

За словами Пітера Філліпса, його дядя не втрачає сподівань на швидке відновлення. І все ж таки, Чарльз III сподівався, що це відбуватиметься набагато швидше.

Він розчарований тим, що відновлення, можливо, займе трохи більше часу, ніж хотілося б. Рак Чарльза серйозніший, ніж про нього говорять,
— додав син принцеси Анни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Кейт Міддлтон теж діагностували рак . Принцеса Уельська зізналася, що намагалася приховувати це перший час, оскільки переймалася, що така новина може травмувати її дітей.