Скандально відомий "психолог" Спартак Суббота став на захист окупантів (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Спартак Суббота підтримав російських окупантів
Спартак Суббота. Фото: instagram.com/spartaksubbota

Медійний "психотерапевт" перерахував усе, що російські окупанти чинили на території України, проте загарбниками їх не називає

Скандальний "психотерапевт" Спартак Суббота, через якого “дісталося” й Славі Дьоміну , знову викликав бурхливу реакцію громадськості своєю проросійською риторикою. Під час прямого ефіру в соціальних мережах він висловився на підтримку російської мови та виправдав дії окупантів. Ці висловлювання не залишили байдужими його підписників, які відразу ж розкритикували його позицію.

У своєму емоційному виступі Суббота назвав усіх, хто не поділяє його імперіалістичні погляди, "недалекими людьми" та застеріг від вивчення англійської та німецької мов, вважаючи це потенційною загрозою початку Третьої світової війни. При цьому російську мову, якою переважно спілкується сам він, не повʼязав з діями російських окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прямий ефір в Instagram перетворився на майданчик для його неприйнятних ідей, які, за повідомленням Telegram-каналу "Гувернантка" , відображали російські пропагандистські наративи. Особливо обурливими стали слова Субботи про те, що росіяни не є найгіршими загарбниками у світі, що знецінює боротьбу українців проти російської агресії.

Російська мова не належить території росії. Ніхто не давав російську мову росії. Неможливо зарахувати мову до ворога. Ніяк. Найбільші експати у світі — не росіяни. Ворог, який безпосередньо карав нас — це фашистська Німеччина,
— заявив Суббота.

Попри критику, він продовжував відстоювати свої погляди, висміюючи незгодних та закликаючи їх писати петиції. Цікаво, що неприйнятна риторика Спартака навіть торкнулася теми захоплення територій, вбивства народу, насилля та грабежу... Але на думку скандального “психотерапевта” усі ці дії не стосуються російських загарбників. Схоже, деокупація Харківщини та Херсонщини, а також звільнення Бучі, Гостомеля й інших міст — усе це пройшло повз нього.

А ви їздите і вчите німецький. Про що це? Ви будете точно так само потім і російську вчити. Тому не треба лицемірити, нести якусь х*йню. Перестаньте ганьбитися, як бомжі. Найбільші загарбники. Захоплювали абсолютно все, що можна було захопити, вбивали, грабили, насилували, робили страшні речі. І ви зараз вчите англійську мову,
— видав Спартак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що після того, як Євген Янович відмовився від участі у “Подкаст терапії” зі Спартаком Субботою, “психолог повернувся на YouTube. Але тепер він знімає відео для росіян .