Аніта Луценко зізналась, чому більше не п'є алкоголь: "Одне з найкрутіших рішень в житті"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аніта Луценко, фото
Фото: instagram.com/anitasporty/

Відома тренерка розповіла, як це рішення повпливало на її життя

Аніта Луценко, яка нещодавно розповідала, чому почала приховувати місце свого перебування, поділилась ще деякими змінами у своєму житті. Відома українська тренерка та учасниця проєкту "Зважені та щасливі" вирішила на дев'ять місяців відмовитися від алкоголю. Навіщо? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

40-річна Аніта Луценко розповіла, що понад дев'ять місяців не вживає алкоголь. Тренерка наважилась це зробити не через проблеми зі спиртним, а щоб зрозуміти, як таке рішення змінить її життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона зазначила, що відмова від алкоголю позитивно позначилася на її зовнішньому вигляді та фізичному стані. Зокрема Аніта помітила, що значно покращилась якість шкіри обличчя і тіла. А ще зірка додала, що змогла заощадити значну суму грошей.

Луценко підкреслила, що їй не було складно відмовитися від алкоголю. Часто люди вважають, що для гарного настрою в компанії необхідно випити. Але Аніта зізнається, що може весело проводити час з друзями й без спиртних напоїв:

Чесно кажучи я не відчуваю абсолютно ніякого обмеження, тобто всьому свій час. Це як із фаст-фудом — ти не їсти не тому, що боїшся поправитися, а тому, що просто не хочеш. Я не мучуся без алкоголю — мені на 100% комфортно в компанії, що п’є, я не відчуваю себе менш веселою чи тою, що втрачає прекрасні моменти життя. Одне з найкрутіших рішень в житті. Зрозуміє тільки той, хто так само відчув цю гамму почуттів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Аніта Луценко зізналася, чи повернеться жити в Україну. Знаменита фітнес-тренерка розсекретила, як складається її життя у Великій Британії.