Прихильниця вільних стосунків Вікторія Маремуха несподівано натякнула на розлучення з французом

Знаменитості
764
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вікторія Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком-французом
Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: instagram.com/vicky_mare

Знаменитість здивувала зізнанням, що більше не живе з чоловіком-французом Луї

Українська акторка та модель Вікторія Маремуха, яка обрала для себе вільні стосунки, поділилася несподіваною новиною зі своїми підписниками. Знаменитість вона натякнула на зміни в особистому житті, заявивши, що більше не живе разом із чоловіком Луї, який родом із Франції. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Вікторія Маремуха опублікувала серію сімейних фото. Проте найбільшу увагу прихильники блогерки звернули на їх коментар про те, що тепер вона проживає окремо від чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, попри це, подружжя знайшло спільне рішення щодо виховання їхнього сина Луки, якому наразі два роки. Вони домовилися про графік, який дозволяє обом проводити однакову кількість часу з дитиною.

Попри те що ми живемо окремо, ми зробили графік так що б однаково виховувати та бачитися з Лукою. А ще обовʼязково проводити час всі разом. Для Луки це дуже важливо,
— зазначила Вікторія Маре.

Підписники були здивовані такою інформацією та завалили Вікторію питаннями про її шлюб. Проте акторка вирішила не вдаватися в деталі й не коментувала причини окремого проживання від чоловіка-француза.

Вікторія Маремуха поділилася новим родинним фото
Вікторія Маремуха з сином. Фото: instagram.com/vicky_mare
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки. Заради успіху їй довелося пройти крізь вогонь, воду і випробування в модельному реаліті!