"Отримала чарівний пендель, а в 35 стала студенткою": Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зараз усі знають Вікторію Маремуху як відому українську блогерку, півфіналістку реаліті "Супермодель по-українськи" та героїню "Київ вдень та вночі". За життям зірки на сьогодні стежать понад 550 тис. підписників в Instagram, а ще її постійно кличуть на фотосесії, інтервʼю та різноманітні шоу. Однак заради успіху їй довелося пройти крізь вогонь, воду і випробування в модельному реаліті! Розповідаємо, як це було і з чого все починалося.

Секретами свого успіху і про часи, коли все тільки починалося, Маремуха розповіла  в YouTube-шоу "Екзамен. Нова реальність" з Машою Єфросиніною. Каже, харизму та неабиякий потенціал у ній свого часу розгледів близький друг Женя Таллер. Саме він мотивував Віку взяти участь у "Супермоделі по-українськи" (пізніше шоу отримало назву "ТМПУ" - ред.).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Отримала чарівний пендель, а в 35 стала студенткою": Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки - фото №1
Фото: instagram.com/vicky_mare/

Ось що про це говорить сама модель:

Женя Таллер – це моя хрещена фея, як у казці. Він підштовхнув мене до участі в модельному проекті. І саме від нього я отримала чарівний пендель. Протягом життя Женя був і залишається моєю опорою та підтримкою.

Але далі досягала успіху сама. Якби я нічого не робила, то нічого й не було б. На кастингу "Супермоделі по-українськи", куди й привів Женя, мене помітили не через нього, а через мою харизму. І глядачі полюбили мене за те, яка є. Адже я була справжньою в реаліті. Прикидатися кимось 3 місяці просто неможливо.

"Отримала чарівний пендель, а в 35 стала студенткою": Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки - фото №2
Фото: instagram.com/vicky_mare/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після участі в проєкті Нового каналу Віка пробувала себе і в іншому: проходила кастинг на ведучу ранкового шоу, вела свій YouTube і навіть думала стати інтервʼюєркою. Однак згодом вона зрозуміла, що єдине, від чого вона справді кайфує і готова працювати цілодобово "навіть за три копійки" – це акторство.

В дитинстві я постійно грала у виставах, перевдягалася вдома, придумувала собі якісь образи. І хоч не мала акторської освіти, життя постійно підкидало мені зйомки в серіалах, фільмах.

Ось навесні на Новому каналі вийде українське кіно "Смак свободи", в якому я зіграла. Актори з досвідом казали, що я просто вау! Багато хто пропонував розвиватися далі, – пригадує блогерка. – Мені завжди здавалося, що я погано граю чи взагалі не вмію, що мені не вистачає техніки. Тож психанула й вступила до української кіношколи. Нещодавно склала вступні іспити і в 35 років стала студенткою.

"Отримала чарівний пендель, а в 35 стала студенткою": Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки - фото №3
Фото: instagram.com/vicky_mare/

Зірка розповіла, що дуже довго відмовляла себе від ідеї здобути акторську освіту. Зізнається: переживала, що вже надто стара для навчання. Мовляв, "акторів потрібно ліпити з юного віку". Проте з початком великої війни Вікторія Маремуха усвідомила, що ніколи не пізно щось почати робити.

А ще зрозуміла, що мій приклад може стати мотивацією для багатьох. Моя подруга Даша Майстренко, з якою ми дружимо з 3-го сезону "Супермоделі по-українськи", була приємно вражена. Коли повідомила їй, що вступила на акторський курс, вона відповіла: "Знаєш, я так хотіла вчитись на акторку. І думала, що вже пізно починати. А зараз дивлюся на твій приклад і питаю себе: "Що мені заважає вступити?". Пообіцяла, що як повернеться додому після модельного контракту, теж піде на акторське.

"Отримала чарівний пендель, а в 35 стала студенткою": Вікторія Маремуха розповіла, як починалася її карʼєра моделі та акторки - фото №4
Фото: instagram.com/vicky_mare/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше актори серіалу "Голова" зізналися, що їм пишуть у дірект після цієї роботи. Зізнаються: багато коментарів просто довелося заскрінити.