46-річна Монро спростувала чутки про народження дитини: травесті-діва зізналася, чи готова стати мамою

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Монро відповіла, чи стане мамою - що травесті-діва думає про власне материнство
Монро. Фото: instagram.com/monritta

Травесті-діва відверто розповіла про своє ставлення до материнства

46-річна українська блогерка і травесті-діва Монро, яка розповіла про свій перший інтимний досвід, вперше прокоментувала чутки про своє можливе материнство. Зірка дала зрозуміти, чи планує в майбутньому усиновлення дитини. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно в соцмережах з’явилися припущення, що Монро стала мамою, адже вона часто ділиться фото з малюком та проводить із ним багато часу. Однак в коментарі OBOZ зірка вирішила розставити всі крапки над "і" та пояснила, що дитина, яку вона так часто показує, насправді є сином її близької подруги Наталії. Монро підкреслила, що її тісний зв'язок із хлопчиком пояснюється щирими відносинами із його матір'ю, а не її власним материнством.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також травесті-діва відповіла на питання, чи готова вона наважитися на всиновлення. Монро наголосила, що це серйозний крок і вона не відчуває внутрішньої готовності взяти на себе таку відповідальність. За її словами, з роками вона усвідомила, що роль матері їй не підходить.

Ні-ні, дякую. Буду чесною: діти – це відповідальність, до якої я недостатньо готова. Завжди це розуміла, а зараз усвідомила ще більше. Але знаєте, що цікаво? Час летить настільки швидко!
— прокоментувала Монро.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше діва Монро пояснила за свою скандальну розповідь, як йшла в ТЦК "ніби на розстріл". Зірка зізналася, чи готова насправді доєднатися до лав ЗСУ.