Діва Монро пояснила за свою скандальну розповідь, як йшла в ТЦК "ніби на розстріл": чи готова насправді травесті-діва доєднатися до лав ЗСУ

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Діва Монро
Фото: instagram.com/monritta

Знаменитість відреагувала на хейт, який звалився на неї після проходження ВЛК у час повномасштабної війни в Україні

Найпопулярніша українська травесті-діва Монро зізналася, як насправді ходила у ТЦК, відреагувавши на скандал, що виник через її доволі різкі висловлювання. Зірка, яка обмірковувала еміграцію , зізналася, чому проходження ВЛК було для неї настільки важким та пояснила, що дійсно мала на увазі, кажучи про похід у ТЦК, “як на розстріл”. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Не так давно Монро розповідала, що ходила до територіального центр комплектування та соціальної підтримки, аби отримати необхідні документи. Зараз телеведуча та блогерка навчається на психолога, тому потребувала офіційного підтвердження, що знаходиться на військовому обліку.

Однак тоді Діва Монро підібрала доволі різкі слова щодо свого досвіду проходження військово-лікарської комісії. Зірка заявила, що йшла туди “ніби на розстріл”, через що почула у свій бік чимало хейту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трохи згодом, у новому випуску шоу Люкс ФМ "Тур Зірками", Діва Монро підкреслила, що насправді її слова були перебільшенням. А свої емоції вона виправдала тим, що має гіркий досвід з юнацьких часів, тому для неї похід у ТЦК був просто згадкою про “травми дитинства”.

Дуже епічно прозвучало. Літературно, емоційно. Тому що ця історія ні однієї хвилини, ні однієї години. Це був процес, процес мого життя. Перший раз я прийшла в ТЦК - мені було 17 років. У мене травми дитинства, підліткового періоду. Я не тільки в ТЦК йду як на розстріл, зрозумійте мене. Довгий час я зазнавала булінгу, критики, м'яко кажучи,
— зазначила Діва Монро.
Діва Монро
Фото: instagram.com/monritta

І все ж виявилося, що цього разу все склалося набагато краще. Діва Монро підкреслила, що працівники територіального центр комплектування горно до неї поставилися, тому її переживання були марними. А сама вона запевняє, що якщо отримає повістку - "адекватно" відреагує і буде готова "пристосуватися" до служби в лавах ЗСУ.

В результаті, як з'ясувалося, навпаки, всі люди були до мене дуже доброзичливими. Всі намагалися мені допомогти. На жаль, наша армія не адаптована для біологічних жінок, а що робити з трансгендерними людьми? Хоча є трансгендерні люди в армії, вони не такі публічні, але вони є,
— додала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро зізналася, чи справді була коханкою народного депутата України. Адже раніше їй приписували роман з Миколою Тищенко, який тільки нещодавно розвівся з дружиною.