Оля Полякова зізналася, чи робила пластичні операції. То скільки років їй насправді?

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Полякова не приховує, що обожнює доглядати за своїм обличчям та тілом у кабінетах спеціалістів. А от чи змінювала артистка зовнішність шляхом пластичних операцій — гарячими подробицями ділимося на HOCHU.ua!

Нерідко Оля Полякова натикається на хейт через свою зовнішність. Вже не раз зірці дорікали тим, ніби вона робила у минулому пластичні операції, але зараз їх ретельно приховує. Судячи з усього, мало хто вірить, що у 44 роки можна дійсно виглядати настільки приголомшливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Оля Полякова зізналася, чи робила пластичні операції. То скільки років їй насправді? - фото №1
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Проте сама Оля запевняє, що жодного разу не користувалася послугами пластичних хірургів. Хочеться вірити, що її зовнішній вигляд — дійсно результат ретельного домашнього догляду та салонних косметичних процедур, про які артистка не соромиться говорити. Не оминула цю тему Оля Полякова і в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Я багато чого роблю, але це не хірургічні втручання. Це ретельний косметологічний догляд. Мої параметри не мінялися 30 років. Я в одній вазі, підтримую фізичну форму, собою займаюся,

— каже Полякова.

Оля Полякова зізналася, чи робила пластичні операції. То скільки років їй насправді? - фото №2
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, що тривалий час артистка справді дещо приховувала від фанатів. Відомо, що раніше зірка видавала за дійсне неправдивий рік народження. Аби здаватися в очах аудиторії молодшою, Оля Полякова стверджувала, що народилася у 1984 році, хоча справжній рік її народження — 1979-й. А це означає, що зараз співачці 44 роки.

За словами артистки, перш за все вона вирішила це зробити заради своєї кар'єри, проте коли всі повірили вигаданій цифрі, їй було ніяково говорити правду. Однак з початком війни співачка зрозуміла, що рік народження не має жодного значення, тому вирішила покінчити з брехнею.

Я довго приховувала свій вік. Тільки в "Дорослих дівчатках" я сказала, що на 5 років брехала. Я довго робила свою кар'єру і багато років була у статусі початкової співачки, і коли я зробила проєкт "Супербілявка" мені було 30 років, і я була співачка початківець з бантиком на голові. І мені здавалося, що соромно бути починаючою співачкою так довго. А коли я вже не переймалася цим, мені було незручно зізнаватися. Але коли прийшла війна, сенс втратили всі дурниці, наліпки, маски. Я зрозуміла, що вік, це найменша річ, яка повинна мене турбувати. Сьогодні я відкрита і йду за своїми бажаннями,

— запевняє артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова  висловилася про скандальне весілля  колишніх українських чиновників у Львові. Разом зі своїми зірковими колегами артистка того вечора розважала публіку, за що зазнала критики з боку фанатів.