"Ангел" Victoria's Secret шокувала зовнішнім виглядом: Адріана Ліма змінилася до невпізнання (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Зберегти великий вплив у fashion-сфері з кожним роком стає все складніше, тому не дивно, що багато моделей бояться перших ознак старіння. Судячи з усього, "ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма теж вирішила запобігти пояаленію зморшок, тому звернулася за допомогою до фахівців.

Днями в Мережі з'явився знімок, на якому складно впізнати 42-річну бразильську супермодель Адріану Ліму. На прем'єру фільму "Голодні ігри: Балада про змій і співочих птахів" у Лос-Анджелесі зірка модних показів з'явилася, судячи з усього, після проведення деяких хірургічних процедур. Ба більше, деякі таблоїди припустили, що Ліма зробила пластичну операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма шокувала зовнішнім виглядом: модель змінилася до невпізнання (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images

На кадрах видно, що обличчя моделі неприродно натягнуте, а брови підняті вгору. За рахунок цього у Адріани помітно змінився розріз очей, щоки і навіть форма носа. При цьому, на обличчі 42-річної моделі немає жодного натяку на зморшки. Хоча варто зазначити, що останнього можна досягти завдяки вдалому мейку і правильному світлу.

Найвідоміший "ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма пішла по стопах Лінди Євангелісти. Перестаралася з підтяжкою обличчя, що ми її навіть не одразу впізнали. Зате жодних зморшок і лисячі очі,

- коментують ЗМІ.

"Ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма шокувала зовнішнім виглядом: модель змінилася до невпізнання (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Адріана Ліма і Свева Альвіті з'явилися в однакових прикрасах на Венеціанському кінофестивалі. Який ювелірний бренд не змогли поділити знаменитості ми розповідали в цій статті .

Фото: Getty Images