58-річна Сара Джессіка Паркер вважає, що косметична процедура може зіпсувати її кар'єру - і ось чому

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка серіалу "Секс і місто" Сара Джессіка Паркер розкрила секрети своєї краси. 58-річна акторка зізналася, що ніколи не колола уколи краси, адже вважає, що вони можуть зіпсувати її кар'єру. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

В інтерв'ю виданню The Telegraph акторка зізналася, що не любить питання, які стосуються віку та безпосередньо старіння. Паркер роздратовано заявила, що такі теми не цікавлять чоловіків, які оточують її, а ось жінки навпаки, приділяють цьому занадто багато уваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж Сара Джессіка Паркер теж намагається зберегти молодість, проте не йде на крайні заходи. Акторка зізналася, що її повсякденний догляд доволі простий - очищення, денний крем з SPF, сироватка та нічний крем. Однак і кабінет косметолога вона не обходить стороною. Паркер робила Sofwave (ультразвукову процедуру для підтяжки шкіри), а також гліколевий пілінг у дерматолога. Але ось ботокс вона категорично відмовляється робити, вважаючи, що це завадить її акторській кар'єрі.

Я не можу говорити за інших людей і не проти того, щоб хтось щось робив. Це просто не те, чим я хочу займатися. А ще я актриса - мені потрібно ворушити бровами. Я покликана ділитися емоціями та спілкуватися за допомогою свого обличчя, яке, на мою думку, має рухатися. [...] Це те, що я відчуваю до себе, і це зовсім не означає, що те саме стосується і когось іншого. Ми всі різні, і мені це подобається в жінках. Люди повинні вибирати робити те, що вони хочуть, і знайти спосіб, який допоможе їм почуватися краще, коли вони виходять за двері,

- висловилася Сара Джессіка Паркер.

58-річна Сара Джессіка Паркер вважає, що косметична процедура може зіпсувати її кар'єру: і ось чому - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ветеран війни в Україні  став зіркою документального фільму  Сари Джессіки Паркер. Актриса планує проєкт про артистів балету з України, які були змушені емігрувати через війну.

Фото: Getty Images