"Мені так погано через це": актриса Ребел Вілсон, яка не так давно схудла на 35 кіло, знову набрала зайву вагу (ФОТО)

Зіркова краса
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Багато людей знають, як важко іноді скинути вагу, тож уявляємо, як засмутилася актриса Ребел Вілсон, коли побачила на вагах +14 кіло. Чому зірка, яка тільки недавно скинула 35 кілограмів, знову набрала зайву вагу? Читайте на HOCHU.ua!

Відома актриса родом з Австралії, Ребел Вілсон, яка успішно скинула 35 кілограмів три роки тому, розповіла про те, що набрала зайву вагу. У своєму Instagram зірка зізналася, що їй дуже сумно через це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ребел зазначила, що надто довго й наполегливо працювала над своїм тілом. Однак стрес та напружений графік привели до повернення зайвої ваги.

Через дійсно наполегливу роботу та увесь стрес я набрала 14 кг! Це змушує мене відчувати себе погано…Цього не повинно було статися, але вже як є. Я справді пишаюся своєю роботою над новими фільмами та своїми мемуарами. Всього було так багато, що я перестала слідкувати за способом життя,

— відверто розповіла Вілсон.

"Мені так погано через це": актриса Ребел Вілсон, яка не так давно схудла на 35 кіло, знову набрала зайву вагу - фото №1

Зірка також показала, як вона зараз виглядає. На фото Ребел позує в джакузі у закритому купальному костюмі, де можна помітити, що вона таки набрала зайву вагу.

Нагадаємо, що Ребел Вілсон серйозно почала займатися своєю фігурою та здоров'ям у 2020 році. Вже в лютому 2021 року вона вразила прихильників новиною, що скинула 35 кілограмів.

"Мені так погано через це": актриса Ребел Вілсон, яка не так давно схудла на 35 кіло, знову набрала зайву вагу - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А тим часом Кайлі Дженнер хоче повернути в моду beauty-тренд з 2016 року. Вона вразила прихильників новим кольором волосся.