Ця косметологічна процедура вбиває 1 з 4000 жінок: молода британка померла через бразильську підтяжку сідниць (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нерідко знаменитості зі своїми красивими обличчями та ідеальними фігурами наштовхують звичайних жінок на думку, що час відвідати пластичного хірурга . Жага до змін часто затьмарює здоровий глуз і тоді стається трагедія. Так, у Туреччині після популярної косметологічної процедури померла багатодітна британка. Розповідаємо, що відомо про цей випадок. 

Життя 26-річної британки Демі Агоглії перервалося у Туреччині - в неї виникли ускладнення після того, як вона зробила бразильську підтяжку сідниць. У жінки залишилося 3 дітей, найменшій з яких всього 7 місяців.

Що сталося

Через кілька годин Демі мала сісти на літак до Манчестера (Велика Британія). Перед цим вона мала заїхати до клініки в Стамбулі на обстеження. Та дорогою туди прямо в таксі у неї стався серцевий напад. Її хлопець Бредлі Джонсон намагався врятувати життя коханої дорогою до реанімації, але марно.

Фото: Facebook, thesun.co.uk
Фото: Facebook, thesun.co.uk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами лікарів, у Демі сталася жирова емболія: вона вразила легені та створила навантаження на серце, що спричинило серцеві напади.

Видання The Sun зазначає , що лікарі назвали операцію Демі успішною і запевняли жінку, що причин для хвилювання немає. Але результат вам відомий.

Родина померлої розповіла, що раніше Демі зробили невдалу стоматологічну операцію. Та це не зупинило її ще раз лягти під скальпель, хоча вони її й відмовляли.

Фото: Facebook, thesun.co.uk
Фото: Facebook, thesun.co.uk
Фото: Facebook, thesun.co.uk
Фото: Facebook, thesun.co.uk

Бразильська підтяжка сідниць - що це за операція

Зазвичай цю операцію роблять жінки, які хочуть надати своїм сідницям круглої форми на кшталт такої, як у зірки реаліті-шоу Кім Кардаш’ян. Процедура передбачає введення у м’язи імплантів або жирових тканин з інших частин тіла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І навіть найвищий ризик смерті серед усіх косметичних операцій - в понад 1 людину на 4 тисячі операцій - не здатен втримати жінок від бажання лягти під скальпель. Найчастіше таку операцію їздять робити за кордон, оскільки у тій же Туреччині її вартість  майже у 3 рази менша, ніж у Великій Британії.

Раніше ми писали, що Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу. Це помітив навіть Козловський.

Фото: bbc.com