"Просто подивіться на цей шикарний образ": донька Полякової показала свій зовнішній вигляд "до" та "після" нанесення макіяжу (ВІДЕО)

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка та за сумісництвом донька знаменитої співачки Олі Полякової Маша, яка раніше повідомляла про погіршення свого здоров'я, вчергове вразила фоловерів яскравим образом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram  18-річна Полякова розповсюдила відео, в якому постала у двох іпостасях. З початку ролику бачимо, що Полякова молодша позує абсолютно без макіяжу на обличчі та в нічній сорочці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Далі юзерам представлено інший кадр, на якому Маша постає у розкішному образі із вдало підібраним макіяжем. При цьому, на ній був одягнений червоний жакет.

Просто подивіться на цей шикарний образ,

- підписала ролик Маша.

Фоловери дещо неоднозначно зустріли зміни Маші в образі. Зокрема, вони пишуть:

  • Машуня переплюне маму 100%.

  • Маша вогонь.

  • Навіть той образ кращою її не зробив.

"Просто подивіться на цей шикарний образ": донька Полякової показала свій зовнішній вигляд "до" та "після" нанесення макіяжу (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Маша Полякова розповіла про найдорожчий подарунок від батьків. Блогерка також розсекретила свої заробітки. Вона додала, що батьки не дають їй грошей і вона сама себе забезпечує, адже в неї є блог, який приносить чималий заробіток.