Не відмовляє собі в шкідливій їжі та алкоголі: чим харчується Меган Маркл

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Меган Маркл 2024, фото
Фото: Getty Images

Щонеділі дружина принца Гаррі готує смачні та калорійні вечері

Меган Маркл, яку з чоловіком можуть вигнати з США, любить смачно поїсти. Чим зазвичай харчується герцогиня Сассекська - дізнавайтесь у цій статті.

Раніше про харчування Меган Маркл можна було дізнатися з її блогу The Tig. Та у квітні 2017-го вона вирішила його закрити й перестати ділитися рецептами та оглядами продуктів харчування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині про харчування дружини принца Гаррі розповіло видання Hello Magazine. Зазначається, що Меган веде здоровий спосіб життя та є прихильницею збалансованої дієти. Водночас вона любить смачну, а часом навіть калорійну та шкідливу, їжу.

Поживний сніданок

Зранку Меган випиває чашку гарячої води зі скибочкою лимона. Потім готує собі вівсяні пластівці (на мигдалевому або соєвому молоці) з бананами та сиропом агави або ж омлет з сиром, свіжою зеленню та тостом.

Ситний обід та легка вечеря

На обід дружина принца Гаррі зазвичай обирає сашимі, салати, макарони з сиром, суші або страви з морепродуктів. Як перекуси вона обирає яблука та арахісову олію.

Також Маркл полюбляє свіжий сік з яблука, капусти, шпинату, лимона та імбиру. Щодо кофеїну, то вона намагається уникати його у другій половині дня.

Хоча Меган і намагається дотримуватися безглютенової та веганської дієти, часом вона не може відмовити собі в чіпсах або картоплі фрі.

Уся справа в балансі. Я тренуюся і ніколи не хочу почуватися обділеною. Щойно ти себе обмежуєш, ти почнеш переїдати. Це не дієта, це спосіб життя,
- пояснює знаменитість.
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото
Фото: Getty Images

У неділю Меган готує для родини та друзів калорійну їжу на вечерю. Зазвичай це страви повільного приготування, як от курча адобо по-філіппінські. Чудовим доповненням до вечері герцогиня вважає келих смачного вина.

Я велика прихильниця недільних вечерь. Їмо ми тажин з баранини, тушковане м’ясо або ситний суп, ідея зібратися в неділю за ситним обідом із друзями та сім’єю змушує мене почуватися добре,
- додає Маркл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що принц Гаррі та Меган Маркл відреагували на недуг Кейт Міддлтон. Більше про це - у цій статті .