Навіть принц Гаррі та Меган Маркл не знали про рак! Герцоги Сассекські вперше відреагували на недугу Кейт Міддлтон

Знаменитості
15 979
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принц Гаррі, Меган Маркл
Фото: Getty Images

На тлі новин щодо стану здоровʼя дружини принца Вільяма, їх найближчі родичі зробили офіційну заяву

Тільки вчора світ дізнався приголомшливу новину — Кейт Міддлтон, дружина головного спадкоємця королівського британського престолу, хвора на рак . Однак виявилося, що разом з усіма про це стало відомо й іншим представникам королівської родини — принцу Гаррі та Меган Маркл. Як герцоги Сассекські відреагували на недуг принцеси Уельської — розповідаємо на Хочу!

У своєму зверненні Кейт Міддлтон розповідала, що намагалася приховати звістку про пухлину від широкого загалу, поки не сповістила про стан свого здоровʼя власних дітей. Але, зʼясувалося, що про її хворобу знали навіть не всі королівські персони, адже Меган Маркл та принц Гаррі, як і увесь народ, дізналися звістку у соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Герцоги Сассекські відразу відреагували на приголомшливі новини, хоча й за чутками, їх стосунки з Кейт Міддлтон — залишають бажати кращого. І все ж на сторінці Меган Маркл в Instagram зʼявилася публікація , в якій вона з чоловіком публічно підтримала невістку.

Ми бажаємо здоров'я та зцілення Кейт і її сім'ї, і сподіваємось, що вони зможуть зробити це в приватному порядку та спокої,
— йдеться в публікації.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні розповсюджувалися чутки, ніби Кейт Міддлтон не зʼявляється на публіці через погіршені стосунки з чоловіком. Мовляв, принц Вільям зраджує дружину з її колишньою кращою подругою.