Юлія Лущинська шокувала виглядом свого тіла після пологів (ВІДЕО)

Зіркова краса
782
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Юлія Лущинська, фото
Фото: instagram.com/julia_lushchinska

Виконавиця хіта “Я танцюю гопака” заявила, що не хоче бути ідеальною

Юлія Лущинська, чия маленька донька вже заробляє гроші , показала свою фігуру без прикрас. Таким чином зірка закликала жінок не боятися бути собою.

Співачка та акторка Юлія Лущинська у своєму мікроблозі опублікувала нове сміливе відео. На ньому дівчина демонструє своє тіло таким, яким воно є.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можна помітити, що після пологів Юлія набрала вагу, має висипання на шкірі та помітні розтяжки на животі, стегнах та грудях. Та Лущинська наголошує, що це не недоліки її тіла, а особливості.

Також вона зазначає, що всі дівчата та жінки - чудові, навіть якщо не в ресурсі, формі чи настрої.

Я така, як є і не хочу бути шаблонним “ідеальним” блогером, яка вкотре підбере правильний ракурс, одяг, мейк… Я не хочу, дивитись, як “ідеальні” інстаграмні картинки псують чиєсь життя, створюючи мільйони комплексів. Моя щирість мені завжди заважала, бо правду ніхто не любить. Проте ви це цінуєте. Дякую вам. Тому я і залишаюсь собою і підтримую вас. Я хочу, щоб дівчата були вдячні своєму тілу, любили себе та піклувались про нього,
- сказала співачка.

Юлія додала, що говорити про любов до себе, маючи тіло, як з обкладинки журналу, легше, ніж сприймати його у будь-якому вигляді. І закликала не забувати щодня ставати кращою версією себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Юлія Лущинська ледь не вчинила самогубство, коли завагітніла. Більше про це - у цьому матеріалі .