"Були рекламні інтеграції за 15 тисяч": 3-місячна донька Юлії Лущинської вже заробляє гроші, хоча її обличчя співачка вирішила не показувати (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 449
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Юлія Лущинська з донькою Євою, фото
Фото: instagram.com/julia_lushchinska/

Авторка хіта "Я танцюю гопака" розповіла, чому вирішила не показувати ані свого чоловіка, ані новонароджену донечку

Відома українська співачка та блогерка Юлія Лущинська , авторка хіта “Я танцюю гопака”, яка нещодавно зізналася, що ледь не вчинила самогубство , коли завагітніла, радіє життю після народження донечки. Для неї досвід материнства виявився настільки цікавим, що дівчина купує торт і святкує день народження Єви щомісяця.

Більш того, її 3-місячна крихітка вже, по факту, заробляє гроші на себе! Про це Юлія Лущинська розповіла у новому випуску подкасту “Олега френди”, який виходить на YouTube-сторінці телеканалу “Дім”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка зізнається, що кожен місяць зростання донечки для неї надважливий. Тож вона старається проводити з нею максимум часу, не “забиваючи” при цьому на свою роботу. Ось так у неї і виникла ідея інтегрувати доньку у свій бізнес.

Вона знімається зі мною в рекламних інтеграціях, тож, по факту, заробляє гроші. Коли ще навіть у животі була, вже заробляла, тому не скажу, що перші гроші вона заробила у 3 місяці – раніше! У нас були рекламні інтеграції за 15 тисяч. Але я все вкладаю, всі гроші я монетизую. І, звісно, я дуже люблю дітей, і донечку свою, і, думаю, що буду її балувати. Тож ці гроші не йдуть на якісь мої гуляння чи ще щось, хоча інколи це теж треба для підтримки психологічного стану,
— зізнається Лущинська.

Втім, показувати обличчя маленької Єви співачка не поспішає. Каже, що це пов’язано не лише з хейтерами, а й з особистим вибором доньки, який вона має право зробити пізніше — ставати публічною їй чи ні. Адже, наприклад, чоловік Юлії Лущинської не хоче, аби вона його знімала й показувала у своїх соцмережах. Таке саме бажання цілком може виникнути згодом і в її доньки, переконана блогерка.

Я поважаю особисті кордони близьких людей,
— наголошує співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик, яка зовсім нещодавно народила донечку , вирішила показати в Мережі щемливі кадри зустрічі її батьків із наймолодшою онукою. Це третя дитина телеведучої, її назвали Аделіна. І, до речі, у цьому імені, за словами самої Ребрик, прихований особливий зміст.