Зірка серіалу "Секс у великому місті" позбулася філерів: вас вразить зовнішній вигляд 59-річної Крістін Девіс (ФОТО)

Зіркова краса
33 146
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Крістін Девіс
Фото: instagram.com/iamkristindavis

Голлівудська акторка вирішила більше не експериментувати з "уколами краси" та повністю їх позбавилася

Все частіше голлівудські зірки повертаються до природної краси, позбавляються ранішніх інʼєкцій та іноді навіть зовсім відмовляються від мейкапу. Одним з таких прикладів можна назвати Памелу Андерсон , а нещодавно до неї доєдналася і зірка серіалу “Секс у великому місті” Крістін Девіс. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Крістін Девіс показала, як виглядає зараз. Як виявилося, акторка позбулася філерів, якими раніше намагалася вирівняти тон обличчя, розгладити зморшки та омолодитися. Втім, голлівудська зірка не довго ходила з результатами, які отримала завдяки косметології.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А все тому, що тривалий час знаменитість зіштовхувалася з великою хвилею хейту у свій бік. Особливо, коли на екрани вийшов сиквел серіалу “Секс у великому місті”. Адже тоді Крістін Девіс висміювали за результати від “уколів краси”, що створили нібито “штучне обличчя”.

Крістін Девіс
Фото: instagram.com/iamkristindavis

Втім, 59-річна акторка вирішила більше не експериментувати з зовнішністю і прийняти свій зовнішній вигляд. На тлі цього Крістін Девіс насправді приголомшила прихильників своєю природною красою, не зіпсованою філерами.

Крістін Девіс
Фото: instagram.com/iamkristindavis
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно пластичний хірург підсумував, скільки Крістін Девіс витратила на уколи “краси” за останні 20 років. І варто зазначити, такі її експерименти явно закінчилися невдало.