Даша Квіткова вразила результатами схуднення і показала, як вона виглядала ще декілька років тому (ВІДЕО)

Зіркова краса
721
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Відома блогерка пригадала, як важко їй на початку давалися фізичні вправи, проте зараз вона виконує їх з легкістю

Популярна блогерка Даша Квіткова, якій приписують роман з одруженим чоловіком , показала кардинальні зміни у власній фігурі. Та й більше, за час такої трансформації дівчина стала фізично витривалішою, тому продовжує мотивувати своїх підписниць не зупинятися і йти до поставлених цілей.

На власній сторінці в Instagram Даша Квіткова поділилася архівним відео, на якому займається спортом. Судячи з її фізичної підготовки, на той момент блогерка тільки починала заняття спортом після народження сина. Адже на кадрах вона ледь виконувала вправи, аби встигати за музикою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, не секрет, що зараз Даша Квіткова — ледь не головний приклад того, яких трансформацій можна досягти завдяки спорту. Тому через більше ніж 2 роки блогерка вирішила повторити вправи з архівного відео і порівняти нинішній рівень фізичної підготовки із тим, який був раніше.

Ви все ще відкладаєте на завтра?
Наочний приклад того, як змінив моє життя спорт,
— коротко підписала публікацію Даша Квіткова.

Варто зазначити, що багато хто звинувачує Дашу Квіткову у тому, що насправді вона швидко скинула вагу не тільки завдяки тренуванням і правильному харчуванню. Вже неодноразово у Мережі поширювалися чутки, ніби насправді блогерка схудла завдяки оземпіку — лікарському засобу, який знижує відчуття голоду, застосовується при лікуванні цукрового діабету 2 типу та ожиріння. Проте сама Даша стверджує, що це не так.

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ексдружина Нікіти Добриніна відреагувала на чутки про її роман з одруженим. Даша Квіткова зізналася, чи мала стосунки після розлучення.