Різна кількість учасників та інші зміни на "Голосі країни 13": коли і де дивитися 8 випуск від 22.10.2023

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сьомий епізод 13 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" вийде вже 15 жовтня. Що нового в ньому бачать глядачі - подробиці дізнавайтеся в нашому матеріалі!

Зауважимо, що новий європейський сезон виробляється за сприяння польських медійників. Мета шоу - показати істинний український дух і продемонструвати силу та віру народу України в перемогу над ворогом. Тому і зйомки відбуваються не в Києві, а у Варшаві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цієї неділі о 21:00 на екранах українського ТБ відбудеться трансляція сьомого епізоду європейського сезону “Голосу країни-13”. Зірковими тренерами шоу стали: артисти Юлія Саніна,  Артем Пивоваров, Надя Дорофєєва та  співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Цієї неділі глядачі побачать досить незвичайний формат улюбленого шоу. Як відомо, із сьомого епізоду було введено етап кросбатлів. Відтак, півфінал "Голосу" пройде за зміненими правилами. Насамперед, основою є те, що батли проводитимуться між артистами різних команд. Ще більшу театральність цьому дійству додає те, що один зірковий тренер викликатиме на так званий вокальний бій іншого, і вони мірятимуться талантами своїх вокалістів. Глядачі зможуть проголосувати за свого фаворита протягом 30 секунд, а після цього ведучі проекту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголошуватимуть переможця кросбатлу.

Минулого тижня вже відбулася перша частина кросбатлів. За її підсумками, у прямі ефірі пройшли чотири учасники: по одному з кожної команди зіркових наставників. Наступний, п'ятий кросбатл, цієї неділі розпочне Іван Клименко, у якого залишилося лише одна учасниця Вероніка Коваленко. Її опоненткою стане учасниця із команди Наді Дорофеєвої Майрамік Авоян. За підсумками недільного ефіру, глядачі знатимуть імена всіх восьми фіналістів шоу.

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вокаліст з команди Наді Дорофєєвої розгромив суперницю з команди Івана Клименка та пройшов у прямі ефіри. Учасник виконав пісню улюбленого виконавця Наді.